Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Фінанси

Акумулятори для Ford Mondeo 1.6 бензин

Ford Mondeo - затребувана модель від американського автовиробника. Зовнішність автомобіля реалізована в стилі «кінетичного» дизайну. Машина представлена ​​в декількох варіантах кузова: універсал, хетчбек, седан. Базова комплектація оснащується досить багато: кілька подушок безпеки, кондиціонер, музичний програвач, EBD, ESP, ABS, система легкого доступу і т.д. Весь цей арсенал функцій зможе ефективно працювати тільки в тому випадку, якщо ви забезпечите його надійним джерелом харчування.

Акумулятори для Mitsubishi Galant 9 2.4 бензин

Автомобіль Mitsubishi Galant 9 2.4 бензин не можна назвати дуже популярним в нашій країні, але в США і Європі його можна зустріти часто. До основних переваг цієї машини відносять: величезний салон, інтуїтивно зрозумілі і зручно розташовані органи управління, зручність дрібних деталей інтер'єру і управління, прекрасна динаміка на дорогах будь-якої якості, ідеальна злагоджена робота двигуна і трансмісії, в міру жорстка підвіска.

Акумулятори для Mazda CX-7 2.5 бензин

Європейська версія Mazda CX-7 з'явилася на ринку України в 2006 році. Ця модель відрізняється яскравою індивідуальністю, практичністю позашляховиків, сучасним зовнішнім виглядом спортивних автомобілів, привабливою зовнішністю. Кузов має неординарним дизайном, а салон - чудовим інтер'єром. Спочатку модель була побудована на зміненої і модернізованої базі Mazda 6.

Акумулятори для Ford Kuga 1.6 бензин

У нашому каталозі представлені моделі вітчизняного і зарубіжного виробництва. Заводи-виробники надають тривалу гарантію (від 2-х років), якій кожен покупець може скористатися при виникненні проблем з купленої АКБ. Але кожен акумулятор для Форд Куга 1,6 бензин, перш ніж потрапити клієнту в розпорядження, проходить передпродажну перевірку, тому шанс гарантійного випадку - мінімальний.

Акумулятори для Chevrolet Aveo 1.6 бензин

Chevrolet Aveo 1.6 з бензиновим двигуном відноситься до другого покоління транспортних засобів даної моделі. Випуск його почався в 2011 році в двох виконаннях: хетчбек і седан. А вже в 2015 році завершується масове виробництво автомобілів в Європі і Росії. До основних переваг даної моделі можна віднести невелику вартість, невибагливість в обслуговуванні, продуманий дизайн, комфортний салон і багато іншого.

Акумулятори для Ford Mondeo 2.2 дизель

Ford Mondeo 2.2 дизель має чудову динамку, високою потужністю, відмінною керованістю. Власники відзначають також наявність зручного, функціонального салону, солідного оснащення у вигляді різного електрообладнання, електроніки з інтуїтивно зрозумілим управлінням. Також автомобіль має порівняно невисокий витрата в міському зі змішаному циклом.

Акумулятори для Mazda 3 1.6 бензин

Якщо ви хочете, щоб ваш «залізний кінь» тільки радував експлуатаційними характеристиками, тоді потрібно забезпечити його ефективним надійним джерелом харчування. Ми пропонуємо своїм клієнтам купити акумулятор для автомобіля Mazda 3 1.6 бензин на максимально вигідних умовах, досить просто зателефонувати до нас або залишити заявку на сайті. Незалежно від обраного способу зв'язку, отримаєте в розпорядження тільки якісний товар з усіма сертифікатами якості.

Акумулятори для Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель

Якщо ви хочете купити акумулятор для Mitsubishi Pajero Sport III (2015-) 2.5 турбодизель, вам досить просто подзвонити до нас або залишити заявку на сайті. Пропонуємо тільки сертифіковану продукцію від відомих зарубіжних та вітчизняних брендів. Забезпечимо для вас оптимальні умови співпраці.

Акумулятори для Fabia I 1.9 дизель

Штатні акумулятори відповідають всім вимогам експлуатації і безпеки. Крім того, вони більш потужні, ніж моделі для авто, що працюють на бензині. Це пов'язано з особливостями дизельних двигунів: запуск при мінусовій температурі ускладнюється тим, що солярка може застигнути. Але, незважаючи на всю надійність і перевагу встановленого акумулятора, заміна потрібна, як правило, через 3-5 років. В умовах суворого клімату термін служби може бути менше.

Акумулятори для LADA Vesta 1.6 бензин

Автомобіль Vesta 1.6 бензин - машина російського виробництва, яка випускається компанією АвтоВАЗ з осені 2015 г. «Веста» прийшла на зміну «Пріорі» в модельній лінійці ВАЗ. Машина має сучасний зовнішній вигляд, серйозно відрізняється в деталях інтер'єру і екстер'єру від всіх інших автомобілів ВАЗ.