Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Toyota Land Cruiser 200 4,5 турбодизель

При покупці акумулятора на Toyota Land Cruiser обов'язково слід звернути увагу на такі показники вироби як ємність, пусковий струм, об'єм двигуна, енергоспоживання, дата випуску АКБ, тип посадкового місця і розміри. На машини Land Cruiser з дизельним двигуном встановлюються дві акумуляторні батареї. Залежно від комплектації АКБ вони можуть відрізнятися габаритами.


АКБ для Тойоти Ленд Крузер, обсяг силового агрегату якої становить 4,5 л, повинен мати характеристики енергоспоживання в межах 90 - 95 Ач. Такі вироби виконані в заводському корпусі, клеми якого виходять за його межі. Ставши клієнтом нашого інтернет-магазину, покупці отримують безліч переваг. Серед них:

  • великий асортимент акумуляторних батарей різних брендів;
  • акумулятори для будь-яких марок автомобілів;
  • доступні ціни;
  • якісне сервісне обслуговування і т. д.

Відвідавши наш автомагазин, кожен автовласник може знайти і купити акумулятор Toyota Land Cruiser 200 4,5 турбодизель. Ми реалізуємо всі можливі існуючі акумулятори вітчизняних і зарубіжних брендів. Всі товари в нашому магазині поставляються від офіційних дилерів, що гарантує не тільки високу якість продукції, але і доступні ціни. Доставка здійснюється в будь-яку точку України. Для постійних клієнтів передбачена гнучка система знижок.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.