Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Автомобільні акумулятори в Києві

Акумуляторна батарея - це електричне серце автомобіля, без його участі Ви не зможете завести двигун, включити кондиціонер або обігрів, або послухати улюблену музику. Акумулятор є ключовою ланкою в злагодженій роботі автомобіля. Безліч різних моделей, виробників, магазинів, а також інтернет-магазинів збивають з пантелику при виборі АКБ. Ось чому вибрати автомобільні акумулятори в Києві досить складно. Постараємося дати корисні поради, які допоможуть зробити правильний вибір.

подбор аккумулятора по марке автомобиля
В першу чергу зверніть увагу на свою стару модель, особливо якщо у Вас стоїть заводський акумулятор, на ньому будуть вказані самі відповідні параметри для Вашого авто.

  • Виміряйте довжину і ширину батареї в міліметрах.
  • Визначте ємність Ah (ампер / год) - дивіться на етикетці;
  • Визначте пусковий струм А (ампер) - дивіться на етикетці;
  • Подивіться на розташування плюсовій клеми R / L (права / ліва);

Володіючи самими основними параметрами для вибору акумулятора у Вас буде більше шансів не помилитися.


Але технічні параметри - це тільки половина виконаної роботи, на шляху до ідеального джерела живлення. Серед сотень інтернет-магазинів потрібно вибрати той самий, який пропонує якісні батареї з гарантією від виробника, проводить їх обслуговування, а також, непоганим перевагою стане наявність пункту прийому відпрацьованих акумуляторів. Одним з таких магазинів є наш інтернет-магазин автомобільних товарів Мігель, кваліфіковані менеджери якого з радістю Вас проконсультують і допоможуть зробити вибір.

магазин аккумуляторов Мигель

Час для зберігання старих акумуляторів у себе в гаражі, на балконі або на дачі вже давно минуло. Наш пункт прийому пропонує вигідні умови обміну б/у моделі на нову з доплатою. Таким чином, ви внесете вагомий внесок у збереження навколишнього середовища і заощадите до 30% від загальної вартості акумулятора.


А як же бути з брендом? - запитаєте ви, адже автомобільні акумулятори в Києві представлені у великій різноманітності. Насправді, тут все досить просто - вибирайте ту модель, яка найбільш підходить Вам по бюджету. Не варто гнатися за найдорожчими і модними брендами, якщо у Вас стара іномарка, вітчизняний автомобіль або авто середнього класу. Вибирайте співвідношення ціна-якість, а раптом Ви панічно переживаєте за відповідний бренд, то почитайте відгуки на форумах або зверніться до наших консультантів. Вони підберуть для вас найбільш вигідну і відповідну батарею по вашому бюджету.


Як бачите, якщо мати необхідну інформацію про параметри акумулятора і знати куди звернутися, то вибрати автомобільні акумулятори в Києві можна легко, і з найменшою втратою грошових коштів.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.