Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Автомобільний акумулятор Веста

Найбільший виробник акумуляторів в Україні - Веста, став першим і єдиним після розпаду СРСР, хто впорався з проблемою дефіциту акумуляторних батарей. Протягом більше 20-ти років акумулятор веста забезпечив собі бездоганну репутацію, і звання одного з найкращих акумуляторів в Європі і СНД. Напрацьований досвід і сучасні технології дозволяють створювати нові, ще більш продуктивні і екологічно безпечні акумулятори.


Високотехнологічне обладнання та кваліфіковані співробітники трудяться пліч-о-пліч для удосконалення кожної моделі, що дозволяє наступним джерел живлення бути більш витривалими і продуктивними. Повний цикл виробництва гарантує тотальний контроль якості на всіх етапах створення батареї, що абсолютно виключає можливість використання неякісної сировини або промахи при складанні.

автомобильный аккумулятор веста

Акумулятор веста забезпечить довгу і стабільну роботу всієї електричної системи автомобіля. Крім автомобільних акумуляторів, Веста виробляє промислові джерела живлення, які створюються на окремих заводах. Варто зауважити, що 75% від виробництва йде на експорт, в країни Європи і СНД, що є хорошим показником для бренду в цілому. Визнання і високий попит на акумулятори Westa в більш розвинених країнах Європи, говорить про бездоганну якість продукції, яка є доступною для нас.


Автомобільні акумулятори Веста розділені на три класи, які визначають їх продуктивність і ціноутворення:

  • Економ;
  • стандарт;
  • Преміум.

Економ клас пропонує споживачеві батареї ємністю від 45Ah до 190Ah. У батареях даного класу використовується кальцієва технологія Са / Са, або гібридна, де позитивні пластини виконані з додаванням сурм'янистого сплаву, а негативні свинцево-кальцієво-алюмінієвого сплаву. Всі моделі економ класу відповідають європейським стандартам, і підходять для забезпечення вітчизняних автовиробників на етапі складання автомобіля на конвеєрі. Такі акумулятори відмінно підійдуть автомобілю середнього класу в базовій комплектації, вітчизняним моделям, і старим іномарок старого зразка.


Акумулятор Веста класу «стандарт» пропонує найбільш популярні моделі джерел живлення для більшості сучасних автомобілів. Модельний ряд може запропонувати батареї від 60Ah до 225Ah. Де менш потужні АКБ зроблені по кальцієвої технології, а більш продуктивні по гібридної. Акумулятори класу «стандарт» відрізняються високими стартерних показниками, стійкістю і витривалістю до непередбачуваних погодних умов. АКБ стандартного класу ідеально підходять для іномарок базової і покращеній комплектації.


Моделі класу «преміум» відрізняються високою стійкістю до зносу, складних кліматичних умов експлуатації, міцним корпусом, інноваційною конструкцією і масою достоїнств, які відчуваються при використанні акумулятора веста преміум класу. АКБ даного типу встановлюють на сучасні автомобілі з великою кількістю електроніки, будь-якими двигунами і додатковим обладнанням. А широка лінійка моделей від 45Ah до 225Ah дозволяє підібрати джерело живлення для самих різно габаритних автомобілів.
Найбільший український виробник акумуляторів «Веста» є одним з лідерів не тільки на території пострадянських країн, але і в розвинених європейських країнах. Такий статус гарантує своєму споживачеві якісний і безпечний продукт за прийнятною вартістю.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.