Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Бюджетні АКБ

Експлуатувати транспортний засіб без акумулятора не вийде. Він потрібен як для легкового транспорту, так для вантажівок, автобусів, тягачів, екскаваторів і так далі. Для всіх різновидів даної техніки підбираються свої дешеві акумулятори, які мають абсолютно різні параметри.Так, вантажна техніка потребує пристроях з високим ресурсом. Вона часто експлуатується в агресивних умовах, тому до неї пред'являються максимальні вимоги. Але найчастіше користувачі задаються наступним питанням: який акумулятор для автомобіля вибрати, щоб заощадити бюджет і при цьому отримати пристрій високого рівня якості? Розібратися в цьому допоможе інформація про особливості бюджетних АКБ і нюансах їх вибору.


Особливості бюджетних АКБ


Якщо в автомобілі раптово сталася поломка акумуляторної батареї, то водій відразу позбавляється від можливості запустити двигун, використовувати навігатор, кондиціонер, музичний програвач та інші встановлені в салоні електронні пристрої. Благо, сьогодні впоратися з цією проблемою не складе труднощів. Досить звернутися в магазин «Мігель», де у кожного буде можливість придбати кращий акумулятор для автомобіля, при цьому заощадивши фінансові ресурси. Тут співробітники реалізують сертифіковану і оригінальну продукцію, що працює безперебійно і надійно.


Необхідно, щоб недорогі акумулятори для авто в обов'язковому порядку відповідали марці транспортного засобу. Тільки в такому випадку буде гарантована нормальна експлуатація. У разі правильного підбору акумулятора забезпечується безперебійна робота, а найголовніше - дорожня безпека.


Досвідчені власники автомобілів перед купівлею завжди враховують певні показники. Ключовим серед них з упевненістю можна назвати ємність акумулятора. Так, важливо, щоб пристрій міг забезпечувати стабільний запуск двигуна незалежно від погоди - як в спеку, так і мороз. Зазвичай моделі підбираються для різних значень ємності, напруги і сили струму. Мінімальний ємнісний рівень в значній мірі знижує вартість акумулятора на машину, тому пристрій стає доступним навіть для водіїв, у яких досить невеликий бюджет.


Нарешті з'явилася можливість здійснення покупки по-справжньому дешевого акумулятора в перевіреному магазині. На торговому майданчику «Мігель» завжди можна буде ознайомитися з різними економ-моделями, для яких характерний ряд незаперечних переваг. Мова йде про:

  • Адекватної цінової політики.
  • Тривалому експлуатаційному терміні пристрою.
  • Наявності довгострокової гарантії.

Якщо придбати акумулятор для авто дешево, він зможе пропрацювати близько трьох років, що досить непогано для таких агрегатів. Гарантія виробника становить від року до двох.


Нюанси вибору недорогого АКБ


Якщо у власника авто немає можливості звернутися до кваліфікованих фахівців і доводиться здійснювати покупку самостійно, то в такому випадку потрібно підбір акумулятора за параметрами. Для початку враховується, який двигун встановлений в автомобілі: дизельний або бензиновий. Потім потрібно визначити його обсяг. За цими даними вибирається перший параметр, а саме ємність, яка показує, як багато енергії буде видаватися акумулятором за 20 годин. Наприклад, в разі багатозначно 60Аг батарея віддасть струму на 3А протягом 20 годин.


Другим основним параметром є пусковий струм. Цей параметр корисний для відображення максимальної сили струму, яка батарея здатна видати за 30 секунд.


Також на маркуванні АКБ нерідко написано «80 хвилин» або «100 хвилин». Йдеться про резервної потужності. Цифра показує, скільки саме за часом заражений акумулятор зможе видавати 25 Ампер струму. Фактично, дана цифра відображає, скільки саме часу вийде проїхати на машині з генератором, який не працює.


Також є поділ акумуляторів на обслуговувані і необслуговувані. Необхідно визначитися: якщо людині подобається займатися транспортним засобом, слід зробити вибір на користь обслуговується акумулятора: взаємодіючи з ним, значно подовжується експлуатаційний термін. А ось більш зайняті люди віддають перевагу покупці необслуговуваних моделей, що відрізняються практично герметичним закритим корпусом і функціонуючим рівно стільки, скільки вказав виробник.


Зазвичай користувачі купують продукти тих брендів, в яких вони впевнені і вже давно їм довіряють. Так, солідний асортимент доступних АКБ від різних виробників присутній в магазині «Мігель». Оформити замовлення тут досить легко. Все, що потрібно від клієнта: вибір відповідних товарів, додавання їх в корзину і безпосередньо оформлення. Через якийсь час зв'яжеться менеджер, щоб обговорити основні нюанси і способи доставки. У разі виникнення додаткових питань можна самостійно зв'язатися з співробітниками і проконсультуватися з ними.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.