Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Найкращі автомобільні акумулятори 2023 року: топ 10

1. Varta – Німеччина

Varta стабільно утримує лідируючі позиції на ринку через дійсно високу якість і технології, що постійно покращуються. Акумулятори легкові від Варта – це надійність та довга працездатність, великий вибір моделей з індивідуальним сплавом та обробленими сріблом на будь-який автомобіль. Виробник подбав про широку можливість використання батареї: Варта підійде як для звичайних, так і ускладнених умов роботи.

Основними перевагами бренду є екологічність продукції та детально продумана конструкція. Так, штамповані грати не тільки роблять АКБ міцнішими, а й пропускають проходження струму вище, ніж у конкурентів. Варта порадує великими потужностями, швидкістю підзарядки та стійкістю до корозії.

2. Moratti – Словенія з гарантією 3 роки

Акумулятори Moratti – це стабільність та інноваційні технології. Деталь виготовляється відповідно до встановлених стандартів якості. Кришка і корпус виготовлені з міцного матеріалу за унікальною технологією. Посадочні місця та конструкція електродів змодельовані таким чином, щоб повністю виключити будь-які деформації та отримувати збільшену енерговіддачу.

Виробник також подбав про високу вібростійкість елементів живлення, що робить АКБ Moratti гарним рішенням для українських доріг. Великий вибір моделей батарей дозволяє оснастити практично будь-які види транспортних засобів.

3. Exide – Іспанія

Іспанський виробник Exid має високу репутацію серед автовласників. Купити акумулятор 60 ампер від бренду на автомобіль коштує через істотні переваги. Так, батареї відрізняються високою якістю, тому що збирання проходить на американських та європейських заводах. У продукції використовуються нові напрацювання та технологічні рішення різних європейських країн. Моделі із системою старт-стоп особливо економні та несхильні до саморозрядки. Загалом варто відзначити стійкість до різних кліматичних умов, включаючи суворий зимовий період.

Батареї проектуються з матеріалів високої якості, тому вироби мають захист від будь-яких механічних дій та радують високим гарантійним терміном експлуатації. Вибір моделей досить широкий - від економ варіантів до преміум.

4. Grom – Корея

Корейський виробник Grom поступово завойовує ринок як якісне, надійне та бюджетне джерело харчування. Акумулятори бренду підійдуть як на транспорт вітчизняного виробництва, так і будь-які іномарки. Головна перевага батареї полягає у високих показниках ємності та стартового струму. Вони повністю відповідають тим показникам, що заявлені виробником на етикетці.

Використання нових технологій дозволило збільшити термін експлуатації АКБ до 30%, покращити електроємність та стійкість до різких кліматичних змін, вібрацій та механічних впливів.

5. Mutlu – Туреччина

Mutlu турецького виробника активно купуються в європейські та японські бренди автомобілів. У таких АКБ використовуються технології са/са, через що вдалося суттєво підвищити технічні можливості батареї, збільшивши також її робочий термін. Бренд виготовляє акумуляторну решітку за технологією Expanded metal – відбувається холодне перфорування заготовки з металу з наступним розтягуванням. Це дозволило підвищити ресурс самої батареї та забезпечити стабільний пуск за низьких температурних показників.

АКБ розраховані на суворий клімат, тому корпус оснастили поліпропіленом.

6. Sznajder – Польща

Sznajder – польський виробник високотехнологічних стартерних АКБ із відповідними сертифікатами якості та міжнародних норм. Вони стійкі до перед температур і здатні працювати за суворих кліматичних умов (-40С/+60С) з нормальними стартерними можливостями. Батарея має велику потужність та збільшений опір до вібрацій, що важливо для українських реалій. Корпус виготовлений з поліпропілену – матеріалу, стійкого до ударів та трясіння.

Sznajder - необслуговуються, можуть встановлюватись на різні марки машин. На реалізацію агрегати надходять відразу зарядженими, тому їх можна використовувати після установки. Ті, хто вирішив купити акумулятор 75 ампер або від польського виробника, відзначають високу продуктивність і можливість повністю підживлювати все електрообладнання в транспортному засобі.

7. Vipiemme – Італія

Батареї Vipiemme розробляються та виготовляються на заводі в Італії з надійних та якісних комплектуючих. АКБ бренду славляться великими ресурсами та відмінними експлуатаційними показниками характеристик. Також варто звернути увагу на італійця через низький саморозряд, мінімальні втрати води при роботі та високу корозійну стійкість.

Для пластин використовують конвертні сепаратори, розроблений механізм захисту від внутрішніх коротких замикань.

8. DriveBat – Болгарія

Болгарський завод-виробник Monbat випускає акумуляторну батарею DriveBat. Це поєднання прогресивних технологічних рішень, надійності, економічності та екологічності. Продукція виготовляється з якісних матеріалів та комплектуючих відповідно до сучасних європейських стандартів.

Кришка батареї підтримує заряд на високому рівні за рахунок структури підтримки середньої густини електроліту та перемішування куль. Це зменшує потребу у підзарядці, збільшуючи термін експлуатації.

9. Westa – Україна

Westa випускається на українському заводі у місті Дніпро та посідає нішу першості серед вітчизняних виробників. У батареях використовується первинний свинець, який має високий вміст срібла. Через це АКБ має хорошу стійкість до вібрацій та високі стартерні характеристики. Наявність механізму захисту від коротких замикань збільшує термін експлуатації акумулятора.

Батареї відносяться до типу, що не обслуговується, і розраховані на іномарки і моделі з великою кількістю електроприладів.

10. Forse – Україна

Ще один український бренд Forse порадує автовласників великим асортиментом акумуляторів преміум-класу та гарним співвідношенням «ціни-якості». Він стійкий до низьких температур та спокійно переживає різкі температурні зміни. У зимовий період система старт-стоп працює злагоджено, коректно, підживлюючи всі енергосистеми. Ще однією перевагою батареї Форсе є міцність та стійкість до великих вібрацій.

Власники таких АКБ можуть у будь-який момент перевірити щільність електроліту, оскільки спеціальна конструкція відкриває доступ до банків контролю та коригування концентрації щільності рідини.

 

Забезпечити стабільну та коректну роботу транспортного засобу просто – достатньо купити акумулятор 100 ампер чи інші

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.