Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Рейтинг автомобільних акумуляторів


Будь-який власник автомобіля зацікавлений в тому, щоб його авто працювало без перебоїв і поломок, як можна рідше вимагало ремонту. Тому відповідальні автовласники ретельно підходять до покупки аксесуарів, комплектуючих і деталей для своєї машини. І не важливо, йдеться про приватний або комерційному транспорті: все повинно бути якісним. Але при цьому - не найдорожчим.


Повною мірою це стосується акумуляторів. Український ринок насичений найрізноманітнішими моделями від українських, європейських, американських і азіатських брендів. Десятки назв і моделей, різні характеристики, в яких нескладно заплутатися. І якщо ви ще не володієте належним досвідом, а АКБ вашого авто вимагає заміни, вам допоможе рейтинг автомобільних акумуляторів від інтернет-магазину «MIGEL».
Акумулятори автомобільні - рейтинг виробників
Якщо виділити найпопулярніші бренди в Україні, то в список потраплять європейські та вітчизняні виробники. Не можна сформувати строгу черговість компаній, всі вони випускають продукцію з гідними характеристиками, яка популярна в нашій країні. Тому 1 місце в списку означає просто черговість, а не лідерство.

Рейтинг автомобільних акумуляторів 2018 року - виробники

  1. Німеччина давно набула репутація країни, в якій проводиться все найякісніше. Німецька точність, акуратність і перфекціонізм в повній мірі проявляються і в батареях BOSCH. Під цим брендом випускається широка лінійка акумуляторів, від бюджетних до інноваційних моделей, і кожен автомобіліст зможе вибрати джерело живлення для своєї машини. Але є один нюанс.
  2. Насправді, акумулятори BOSCH виробляються в Чехії, на заводах Varta. Цей бренд теж має солідну репутацію, яка за більше ніж 100 років жодного разу не ставилася під сумнів. Тому чеські АКБ рівні «німецьким», а їх асортимент задовольняє всіх.
  3. Це турецька компанія, яка виробляє довговічні, якісні батареї з відмінними характеристиками. Особливо цінуються ті, в пластини яких додано срібло, тому що вони зможуть надати прекрасні експлуатаційні характеристики, які обов'язково зможуть порадувати кожного автомобіліста.
  4. Це спільне виробництво американської та південнокорейської компаній. При виготовленні батарей використовується безліч ноу-хау, тому продукт виходить довговічним і якісним. Переважно компанія випускає джерела живлення для азіатських машин, але і для «європейців» є, що запропонувати.
  5. Українська компанія, яка випускає АКБ вже більше 20 років, успішно освоїла світовий ринок і продовжує нарощувати популярність.
  6. Ще одна українська торгова марка, продукція якої цінується не тільки в рідній країні, а й за кордоном - АКБ цієї компанії давно використовують на конвеєрах Renault-Nissan Group.


Не можна сказати, що інші зарубіжні та вітчизняні бренди випускають погану продукцію і недостойні згадки. TOPLA, START, GROM, VEGA, TOP CAR (Мегатекс) та інші компанії виробляють відмінні акумулятори, але вони дещо поступаються в популярності тим, що представлені в рейтинги надійності автомобільних акумуляторів.


Автомобільні акумулятори - рейтинг моделей


Bosch S4E 80AH R + 730A EFB (START-STOP). Солідна ємність і пусковий струм, гарантія 24 місяці, тільки позитивні відгуки і цілком демократична вартість. Особливо привертає система Старт-Стоп, що дозволяє економити заряд.

Bosch S4E 80AH R+ 730A EFB

Varta 100Ah R + 830A Silver Dynamic. Автолюбителі оцінили збільшену потужність батареї, її більш ніж 7-річний термін служби. Відмінні характеристики забезпечуються кальцієвої технологією і додаванням срібла в пластини акумулятора.

Varta 100Ah R+ 830A Silver Dynamic

Mutlu SFB Technology 60Ah R + 540A. Ще одна «срібна» модель, виготовлена ??з кальцієвої технології. Має велику ємність і високий пусковий струм, тому відмінно поводиться навіть при сильному морозі і підходить практично всім видам автомобілів.

Mutlu SFB Technology 60Ah R+ 540A

WESTA 100AH ??R + 850A. Батарея, яка проводиться по кальцієвої технології. Привертає великий ємністю і солідним пусковим струмом, гарантією 24 місяці, універсальністю - підходить до багатьох легкових автомобілів. При цьому вартість більш ніж демократична.

Аккумулятор WESTA 100Ah R+ 850A

Medalist (75D23R) 65Ah JL + 570A. Підвищений пусковий струм і потужність для самих енерговитратних машин, захист від вібрації і перепаду температур, можливість простого запуску авто в найхолоднішу пору, довгий термін служби і гарантія 24 місяці - крім доступної ціни, ця модель приваблює багатьох.

Medalist (75D23R) 65Ah JL+ 570A

Ista 7 series 77Ah R + 720A. Один з найдемократичніших акумуляторів цього бренду, відмінне співвідношення вартості і характеристик. Універсальний, невибагливий, надійний, він не підведе навіть в суворих умовах.

Ista 7 series 74Ah R+ 720A

Рейтинг акумуляторів автомобільних включає в себе найпопулярніші моделі АКБ, але це не означає, що інші не заслуговують на увагу або не користуються довірою автомобілістів. У нас в інтернет-магазині представлені найкращі акумулятори автомобільні, серед яких ви гарантовано зможете знайти для себе оптимальне рішення. Дорожимо своєю репутацією, тому в каталозі тільки сертифікована продукція за цінами на 10-15% нижче, ніж в мережевих магазинах. Завжди прийдемо на допомогу і підберемо оптимальне рішення, враховуючи ваші цілі, переваги і фінансові можливості. Доставка здійснюється в будь-яку точку України. Ви можете здати свій старий АКБ, отримавши знижку на новий.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.