Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Рейтинг зарядних пристроїв для автомобільних акумуляторів

Напевно, найчастішою причиною неможливості завести автомобіль є розряджений акумулятор. І по одному з законів Мерфі, він розряджається саме в той момент, коли машина потрібна терміново, і немає можливості відправити її на СТО. Але проблема вирішується просто, якщо заздалегідь подбати про авто, і купити зарядні пристрої для автомобільних акумуляторів, рейтинг яких ми з вами зараз розглянемо, щоб ви змогли підібрати для себе ідеальне рішення.


Принцип роботи зарядного пристрою


Зарядний пристрій для акумулятора являє собою компактний агрегат, що перетворить змінний струм в постійний, передає його батареї. З одного боку зарядка підключається до мережі 220В, з іншого - до акумулятора. Все просто, але ефективно. Підвидом такого обладнання є пуско-зарядні пристрої, які дозволяють не тільки зарядити АКБ, а й завести двигун.

Навіщо потрібно таке обладнання:

  • Для «реанімації» сів акумулятор. Особливо часто це потрібно взимку.
  • Для заповнення заряду в процесі експлуатації джерела живлення.
  • Для профілактичної підзарядки, яку рекомендують проводити 1-2 рази на рік.

Як вибрати зарядний пристрій для АКБ?


Щоб акумулятор заряджався швидко, без ризику пошкодження, потрібно відповідально підійти до вибору зарядки. На нашому ринку можна знайти велику кількість моделей, як від вітчизняних, так і від зарубіжних виробників.


І вибір повинен ґрунтуватися на таких параметрах:

  • зручність у використанні;
  • наявність всіх потрібних функцій;
  • універсальність;
  • наявність індикації, регулювання;
  • надійність;
  • можливість придбати пристрій з офіційною гарантією.


Грунтуючись на цих вимогах, можна виділити для себе зарядний пристрій для автомобільного акумулятора - рейтинг моделей. Також варто вивчити і відгуки покупців, які знайшли для себе найкраще співвідношення вартості, функціональності і якості.


Рейтинг зарядних пристроїв для автомобільного акумулятора від магазину «MIGEL»:


CTEK MXS 5.0. Модель від шведського виробника, що забезпечує повністю автоматичний цикл зарядки. Універсальне - підходить для AGM, GEL і кислотних акумуляторів з ємністю від 1,2 до 110 Ач. Офіційна гарантія на нього - 60 місяців. Міцний компактний корпус, зручне управління і настройка, цілком демократична вартість і великий ресурс - CTEK дійсно заслуговує довіри.

CTEK MXS 5.0

Bosch C3 0 189 999 03M. Відмінний варіант для тих, кому потрібна багатофункціональність. Модель використовується для холодної зарядки, десульфатізаціі, зберігання з підзарядкою. Є функція інтелектуальної зарядки, можливість збереження налаштувань. Підходить для AGM, GEL і кислотних АКБ з ємністю від 1,2 до 120 Ач. До переваг відносять і компактність корпусу, простоту управління.

Bosch C3 0 189 999 03M

Зарядний INTERTOOL AT-3019. Надійний, компактний, універсальний «китаєць» в пило-та вологозахищеному міцному корпусі. Є захист від неправильного підключення, перевантаження і короткого замикання. Використовується разом з АКБ AGM, GEL або кислотними. Для простоти управління є ЖК дисплей і індикація.

INTERTOOL AT-3019

ARMER ARM-JS1200A. Популярна модель від тайванського бренду, яка підходить для зарядки AGM і кислотних акумуляторів ємністю від 20 до 1200 Ач. Має захист від пилу і вологи, міцний корпус. Оснащений вольтметром і амперметром, стрілочної індикацією заряду. ARM-JS1200A максимально просте у використанні, має тривалий термін служби, а його надійність вже не раз доведена на практиці.

ARMER ARM-JS1200A

АИДА 20s. Зарядка від українського бренду, багатофункціональна і проста у використанні. Підходить для кислотних батарей з ємністю від 32 до 250 Ач. Максимально проста конструкція і управління, міцний корпус, достатня компактність - при своїй вартості пристрій відповідає всім сучасним вимогам в плані надійності, зручності.

АИДА 20s

Дніпро-М CВ-20S. Ще одна модель від українського виробника. Забезпечує імпульсну або трансформаторну зарядку кислотних АКБ з ємністю 80-160 Аг. Компактна, проста модель, яку легко використовувати. Модель має амперметр.

Дніпро-М CВ-20S

INTERTOOL AT-3015. Недорога, але надійна модель від китайського бренду, користується повагою серед автомобілістів, яким не потрібна розширена функціональність. З його допомогою легко зарядити кислотний АКБ від 60 до 250 Ач. Тип зарядки - трансформаторний.

INTERTOOL AT-3015

Це далеко не всі моделі, які можна віднести до рейтингу кращих зарядних пристроїв для автомобільних акумуляторів. У нашому магазині все зарядні для АКБ - гарантовано якісні. Вам достатньо перейти за посиланням: https://makb.com.ua/puskozariadnye-ustroistva, де зможете знайти і купити акумулятори, серед яких підберете ідеальне рішення. Ми дорожимо своєю репутацією, тому в каталозі виключно сертифікована продукція від відомих брендів. Безпосередня співпраця з виробником і грамотне ціноутворення сприяє тому, що ціни на АКБ на 10-15% нижче, ніж в мережевих магазинах. Доставку здійснюємо в будь-яку точку України.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.