Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Найнадійніші зарядні пристрої для автомобільних акумуляторів

Зміст:

  1. Як вибрати пристрій для свого АКБ?
  2. Огляд виробників
  • CTEK
  • Bosch
  • INTERTOOL
  • ARMER
  • АИДА
  • Дніпро-М

Досвідчені автовласники знають, що зарядний пристрій для автомобільного акумулятора - потрібна річ, яка обов'язково повинна бути у кожного. Тому що навіть сама надійна батарея може розрядитися - якщо забули на ніч вимкнути фари, або автомобіль довго простояв на морозі. Випадки бувають різні, але АКБ сідає в самий невідповідний момент. І в такій ситуації допоможе тільки його зарядка. Давайте розглянемо з вами найнадійніші зарядні пристрої для автомобільних акумуляторів і як правильно зробити вибір відповідного зарядного пристрою.


Як вибрати пристрій для свого АКБ?


Український ринок не може поскаржитися на брак зарядних пристроїв - представлені десятки моделей від виробників з Європи, Америки, Азії та України. Ціновий діапазон широкий, і самим логічним здається придбати модель дорожче - вона точно буде надійною. Це думка не помилково, дорожчі моделі дійсно надійні. Але і доступні за ціною теж не підводять, про що свідчать відгуки власників. Різниця - в бренд і функціональності, універсальності зарядок. Звичайно, це справедливо, якщо купувати продукцію відомих виробників, які мають хорошу репутацію.

Що може впливати на вартість:

  • сумісність з різними типами акумуляторів;
  • тип зарядки (імпульсний, трансформаторний або і той, і інший);
  • функції - тільки зарядка або разом з пуском двигуна;
  • наявність захисту від короткого замикання, неправильного підключення або перевантаження;
  • тип підключення до батареї (тільки крокодили, круглі клеми або обидва варіанти);
  • захист від вологи і пилу;
  • тип індикації;
  • наявність амперметра, вольтметра.


Велика частина характеристик впливає на зручність використання приладом, а з точки зору надійності важливіше якість збірки (у солідних брендів воно завжди висока), гарантійний термін і ресурс служби, захист від пилу і вологи. Бажана захист від перевантаження і короткого замикання.


Огляд виробників


Інтернет-магазин «MIGEL» вже довгий час займається продажем акумуляторів і комплектуючих до них, тому ми знаємо, яким брендам можна довіряти. Ми відібрали тільки найкращі автомобільні акумулятори, серед яких ви гарантовано зможете підібрати ідеальне рішення для себе.


CTEK


Продукція цієї шведської компанії користується повагою професіоналів. Компактність, високий рівень захисту від пилу і вологи, універсальність і функціональність - зарядні пристрої CTEK найкращі автомобільні зарядки. Вони безпечні, забезпечують повністю автоматичний процес зарядки, самостійно контролюють стан батареї і електричних ланцюгів.

Зарядное для аккумулятора CTEK MXS 5.0

Найпопулярнішою моделлю від цього бренду є CTEK MXS 5.0. Пристрій виконаний в пило-та вологозахищеному корпусі, працює при температурі від -20 до +50, підключається і клемами, і крокодилами. Має світлодіодну індикацію. Може використовуватися з усіма типами АКБ з ємністю від 1,2 до 110 Ач. Забезпечує імпульсну автоматичну зарядку з струмом 5А.


Bosch


Бренд не потребує додаткового представлення, його продукція у всіх країнах вважається чином надійності, функціональності і безпеки. Повною мірою це стосується і лінійки зарядних пристроїв, в якій є і повністю автоматичні моделі. Серед асортименту пристроїв можна знайти сумісні як з звичайними кислотними, гелів АКБ, так і з батареями AGM, LFP або BMS. Великий гарантійний термін служби і солідний ресурс робить зарядні пристрої Bosch одними з кращих.


Найпопулярніша модель зарядного - Bosch C3 0 189 999 03M. Вологозахищений компактний корпус, універсальність підключення, сумісність з усіма типами АКБ з ємністю від 1,2 до 120 Ач - солідні гідності.

Зарядное для аккумулятора CTEK MXS 5.0

Як і функції холодної / інтелектуальної зарядки, десульфатаціі, зберігання з підзарядкою. Струм заряду - від 0,8 А до 3,8А. Мала вага, індикація і здатність запам'ятовувати налаштування полегшують використання.


INTERTOOL


Відома китайська торгова марка, що випускає велику кількість обладнання та інструментів, техніки, в тому числі, пускозарядні пристрої. Вони працюють в широкому діапазоні температур, мають зрозумілу і просту індикацію, захист від неправильного підключення і перезарядки. Всі моделі досить прості функціонально, але гарантовано надійні, що робить їх популярними серед автолюбителів.


Однією з популярний моделей від цього бренду є INTERTOOL AT-3013. Недорогий, простий в експлуатації і надійний, агрегат працює при температурі від -10 до +40 градусів.

Пуско-зарядное устройство для аккумулятора INTERTOOL AT-3013
Виконаний в корпусі з захистом від пилу і вологи, підходить до кислотних батарей ємністю від 1,2 до 110Ач. Має робочу напругу 6 і 12В, струм заряду 2, 12 і 70А. Оснащений амперметром. Невелика вартість і простота експлуатації полегшують використання пристрою.


ARMER


Популярна торгова марка, яка реалізує продукцію тайванських заводів. Компанія має солідну репутацію постачальника, що пропонує якісні, але доступні за вартістю автомобільні аксесуари. У лінійці зарядних пристроїв ARMER є різні моделі, з більш-менш широкою функціональністю. Але кожна з них забезпечує якісну зарядку акумуляторів, має тривалий термін служби. Демократична вартість пристроїв цього бренду робить його одні з найбільш поширених в Україні.


Популярністю користується модель ARMER ARM-JS1200A. Міцний корпус має захист від вологи і пилу. Підключення до АКБ - крокодилами, є стрелочная індикація.

Пуско-зарядное устройство ARMER ARM-JS1200A

Сумісність з AGM і кислотними батареями ємністю від 20 до 1200Ач. Має робочу напругу 12 і 24В, струм заряду 120А. експлуатацію пристрою полегшує вбудований амперметр і вольтметр. Тип зарядки - імпульсний.


АИДА


Українська компанія, що спеціалізується на виробництві автоматичних імпульсних десульфатірующім зарядних для акумуляторів з ємністю до 500 Ач. У лінійці продукції - великий вибір компактних моделей, кожна з яких запобігає перезаряд, пошкодження АКБ і посилене газовиділення, що особливо актуально для батарей гелевого або AGM типу. Забезпечують два режими зберігання, є передпусковий режим. Прості, надійні, з тривалою гарантією і демократичною вартістю - пристрої АИДА користуються заслуженим попитом.


Серед пристроїв від цього виробника попитом користується модель АИДА 10s. Відносно невелика вага, міцний корпус, здатність працювати при температурі від -10 до +40 градусів, індикація, тривалий термін служби - зарядка має багато переваг.

Зарядное для аккумулятора АИДА 10s

Вона забезпечує інтелектуальний, холодний заряд, десульфатаціі і зберігання з підзарядкою. Підходить для кислотних АКБ з ємністю від 4 до 180 Ач. Тип заряду - імпульсний, ток - 1,5 і 10А, робоча напруга 12В.


Дніпро-М


Ще один український виробник, що випускає широку лінійку пускозарядних пристроїв. Всі моделі захищені від перегріву, неправильного підключення і короткого замикання, прості у використанні, забезпечують автоматичний контроль сили надходить струму. За допомогою ПЗУ Дніпро-М можна легко відновити акумулятор з нульовим рівнем заряду.
Популярна модель зарядки - Дніпро-М JS-80. Вона використовується для заряду кислотних АКБ ємністю від 75 до 750 Аг.

Пуско-зарядное устройство для аккумулятора Дніпро-М JS-80

Корпус досить великий, тому пристрій встановлюється в гаражах, на СТО. Забезпечується струм заряду 75, 120, 500 і 750А, робоча напруга - 12 і 24В. По-справжньому потужна модель з стрілочної індикацією і вбудованим амперметром, дає імпульсний заряд, володіє тривалим терміном служби.


Таким чином, серед численних ПЗУ досить легко вибрати те, що підійде не тільки за своїми характеристиками, але і за ступенем надійності. Тому орієнтуйтеся виключно на свої вимоги до зарядки, будь-яка модель від перерахованих виробників буде служити довго і не підведе в критичній ситуації.


У свою чергу наш інтернет-магазин подбав про те, щоб ви змогли придбати не тільки надійний зарядний пристрій, але і купити автомобільні акумулятори від відомих брендів. Співпрацюємо безпосередньо з виробником, тому в каталозі тільки сертифікована продукція і ціни на 10-15% нижче, ніж в мережевих магазинах. Завжди допоможемо підібрати ідеальне рішення, з огляду на ваші цілі і фінансові можливості. Доставку здійснюємо в будь-яку точку України, а для жителів Києва та області доступна адресна доставка.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.