Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Найдешевший автомобільний акумулятор - який він?

Зміст:

  1. Більше потужності
  2. Технології
  3. Бренд і якість
  4. Імпортні АКБ

Ми всі звикли до того, що найкраще - найдорожче. Автомобільні акумулятори не стали винятком, але у багатьох автовласників виникає резонне питання: а чи завжди варто переплачувати? І за що конкретно ми платимо, купуючи АКБ? У цьому питанні є кілька моментів, які варто обговорити, щоб зрозуміти, чи може найдешевший автомобільний акумулятор бути якісним.


Більше потужності


З кожним роком на ринку з'являються все більш потужні акумулятори. Покупці хочуть найпотужніший АКБ, і виробники охоче йдуть їм на зустріч. Ситуація та ж, що і зі смартфонами - щороку з'являються пристрої з все більшою продуктивністю. І по все більшій ціні. Але що відбувається через рік-два? Флагмани переходять в розряд звичайних смартфонів, хоча їх характеристики не змінилися. Просто з'явилися ще більш продуктивні моделі.


Так і з акумуляторами. Ті, що були топовими кілька років тому, вже стали бюджетними. І виникає питання: а чи так потрібен найпотужніший АКБ? Так, більше запас енергії, довше працює. І якщо «рідна» батарея в вашому авто прослужила досить довго, маючи 55 А * год, то модель на 65 А * год, звичайно, виглядає привабливо. Але чи потрібна? В даному випадку потрібно виходити з реальних потреб машини.

Що стосується величини пускового струму, то, звичайно ж, він не повинен бути менше, ніж в «рідному» АКБ, але для середньостатистичного автомобіля цілком достатньо 500А, навіть для зимової експлуатації. Можна і більше, але в цьому випадку про дешевизну батареї мова не йде.


Технології


Малосурм'янистих, кальцієвий, гібридний? Або витратитися, щоб купити гелевий AGM? Поки гелеві технології не дуже поширені, такі акумулятори встановлюють на автомобілі бізнес-класу, щоб забезпечити для користувача максимальний комфорт.

Технология АКБ

А для середньостатистичної машини доволі гібридного автомобільного акумулятора.


Бренд і якість


Чи може якісна батарея коштувати дешево? Так, оскільки їх виробництво розвинене в багатьох країнах, і тільки в Україні можна знайти до десятка компаній, що випускають АКБ, причому, для автомобілів всіх типів. І вітчизняний продукт за своїми характеристиками не гірше імпортного - якщо розглядати стандартні технології. А за вартістю - в рази дешевше.


Бюджетні акумулятори українського виробництва:

  • Під цією торговою маркою випускаються якісні АКБ з хорошим ресурсом, відмінно пристосовані для наших зим. Вони підходять для багатьох імпортних автомобілів, європейського або азіатського виробництва. Відгуки про батареях Forse хороші, багато автовласників вже давно вибрали цю марку, і вона їх не розчаровує.

Акумулятори Forse

  • Компанія випускає батареї з класичною технологією. Вони відмінно себе показують на авто із середнім споживанням електроенергії, дозволяють запустити двигун навіть за низької температури. Середній термін служби складає 5 років, а характеристики АКБ відповідають європейським стандартам.
  • Популярний бренд, що випускає 12 видів акумуляторів з різною ємністю, полярністю і габаритами, що дозволяє підібрати модель для будь-якого автомобіля. Вся продукція відповідає європейським стандартам, офіційна гарантія - 12 місяців з дати продажу, а фактичний термін служби становить приблизно 5 років.
  • Гідний представник вітчизняної продукції, яка користується попитом серед українських автовласників. Невибагливі, надійні, якісні і недорогі акумулятори відмінно себе показують як улітку, так і взимку, служать довго.
  • TOP CAR. Відносно молодий виробник, батареї якого виробляються на заводі «Мегатекс». АКБ добре себе показують в будь-яких погодних умовах, відрізняються стійкістю до саморазряду, випускаються в широкому асортименті - підібрати модель можна і для легкового, і для вантажного авто.

Акумулятори TOP CAR

Імпортні АКБ


Але не потрібно думати, що тільки «наші» акумулятори недорогі. З відповідною вартістю можна знайти і імпортну продукцію, від досить іменитих брендів. Наприклад, BOSCH. Продукція цієї компанії представлена ​​різними, в тому числі досить бюджетними моделями, характеристики яких не викликають нарікань.


АКБ TOPLA (Словенія) теж викликають інтерес у автомобілістів. В асортименті продукції нескладно знайти доступні за ціною моделі, з хорошими характеристиками і тривалим терміном служби.

Импортные АКБ


Добре показують себе і батареї START виробництва Болгарія, а також, продукція польської компанії GROM.


Що стосується азіатських виробників, то відмінно зарекомендували себе бюджетні, але довговічні і невибагливі акумулятори MEDALIST (Корея).


Недорогі батареї заслуговують на увагу. Так, вони не настільки високотехнологічні, як інноваційні гелеві, але високі технології не завжди і потрібні. І якщо виробник заслуговує довіри, можна без сумнівів купувати АКБ, не переплачуючи за «новизну» або характеристики, які не знадобляться.


Якщо ви хочете купити акумулятор автомобільний недорого, потрібно просто зателефонувати до нас або залишити заявку на сайті. Ми співпрацюємо безпосередньо з виробником, тому ціни на всю продукцію на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Доставку здійснюємо в будь-яку точку України, а для жителів Київської області доступна адресна доставка. Завжди допоможемо підібрати ідеальне рішення, з огляду на ваші цілі, переваги і фінансові можливості.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.