Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

ТОП 10 зарядних пристроїв для автомобільних акумуляторів

Яким би надійним і якісним не був акумулятор авто, завжди є ймовірність його виходу з ладу. Саморозряд, несвоєчасна заміна - випадки бувають різні, і ось автомобіліст стикається з серйозною проблемою, неможливістю завести машину. Тому досвідчені водії завжди зберігають в гаражі або возять з собою пускозарядний пристрій. З його допомогою можна «оживити» АКБ без особливих зусиль, в будь-якій ситуації.


Сьогодні придбати таку зарядку нескладно - багато виробників пропонують десятки моделей. Як з цього асортименту вибрати краще? Скористатися ТОП 10 зарядних пристроїв для автомобільних акумуляторів від інтернет-магазину «MIGEL».


Ми більше п'яти років займаємося продажем акумуляторів і зарядних пристроїв до них, тому знаємо, що рекомендувати своїм покупцям.


ТОП зарядних пристроїв для автомобільних акумуляторів


Bosch C3 0 189 999 03M


Компактний і універсальний, виконаний в корпусі з високим ступенем захисту від вологи і пилу.

Bosch C3 0 189 999 03M

Підходить до акумуляторів кислотним, гелевим і AGM, забезпечує імпульсний тип зарядки. Підключати можна як крокодилами, так і круглими клемами. Невелика вага (всього 1,22 кг), ергономічність, індикація. Серед функцій - інтелектуальна і «холодна» зарядка, відновлення батареї, зберігання з підзарядкою. Пристрій запам'ятовує настройки, що полегшує користування.


АИДА 10s


Прилад українського виробництва, який можна використовувати при широкому діапазоні температури навколишнього середовища (від -10 до +40 градусів).

АИДА 10s

До АКБ підключається крокодилами. Має невеликі розміри і малу вагу, максимально простий і зручний в експлуатації. Оснащений світлодіодним індикацією. Підходить для батарей кислотного типу, тип заряду - імпульсний. Має повну функціональність - інтелектуальна і «холодна зарядка», відновлення, зберігання з підзарядкою.


INTERTOOL AT-3013


Пуско-зарядний пристрій, що підходить для кислотних батарей.

INTERTOOL AT-3013

Виконано в пило-та вологозахищеному ергономічному корпусі, індикація - стрелочная. Є амперметр. Підключення - крокодилами. Незважаючи на відносно велику вагу (5,5 кг), зручний в переміщенні за рахунок ручки. Має солідний ресурс, офіційну гарантію 12 місяців.


INTERTOOL AT-3024


Ще один прилад від цього бренду - компактний, в захищеному від вологи та пилу корпусі, легкий і зручний у використанні.

INTERTOOL AT-3024

Всі дані виводяться на ЖК-дисплей. Підключення до батареї - за допомогою крокодилів. Підходить до кислотних, гелевим і AGM акумуляторів. Забезпечує автоматичний заряд, має зимовий режим роботи. Передбачено захист від короткого замикання, неправильного підключення, перегріву. Працює в широкому діапазоні температур.


Дніпро-М CВ-30S


Прилад вітчизняного виробництва, що забезпечує імпульсний і трансформаторний тип зарядки.

Дніпро-М CВ-30S

Застосуємо до кислотних АКБ. Виконано в зручному корпусі з високим ступенем захисту від вологи і пилу, має стрелочную індикацію, тип підключення - крокодилами. Вбудований амперметр, що полегшує експлуатацію, робить її безпечніше. Ідеальне рішення для гаража.


ARMER ARM-JS1200A


Пуско-зарядний пристрій тайванського виробництва.

ARMER ARM-JS1200A

Виконано в міцному волого і пилозахищеному корпусі, до АКБ підключається крокодилами. Підходить для кислотних і AGM акумуляторів. Оснащений стрілочної індикацією, забезпечує зарядку імпульсного типу. Є вбудований амперметр і вольтметр.


АИДА 30


Популярна модель пуско-зарядного типу. Компактний корпус і малу вагу, захист від вологи і пилу, широкий діапазон робочої температури, сумісність з кислотними та AGM батареями.

АИДА 30

Забезпечує імпульсний заряд, десульфатізацію, зберігання з підзарядкою, інтелектуальну зарядку. Підключення - крокодилами.


АИДА 11


Ще один пристрій від українського бренду, з розширеною функціональністю.

АИДА 11

Світлодіодна і стрелочная індикація, автоматичний або ручний, передпусковий режим роботи, десульфатізація. Сумісний зі стандартними батареями різної ємності. Відрізняється зручністю використання, компактністю, невеликою вагою.


Bosch C1 0 189 999 01M


Компактна модель, сумісна з гелевими і кислотними батареями.

Bosch C1 0 189 999 01M

Працює в діапазоні температур від 0 до +40 градусів. Оснащений світлодіодним індикацією. Володіє широкою функціональністю, в тому числі, забезпечує «холодний» заряд. Відмінний варіант для авто, можна зберігати в багажнику. Простий і безпечний у використанні.


ARMER ARM-SC4E


Недорогий і компактний варіант для гелевих та AGM батарей. Володіє всім необхідними функціями, має солідний ресурс роботи, офіційна гарантія на пристрій - 12 місяців.

ARMER ARM-SC4E

Максимально простий в експлуатації, підключення до АКБ - за допомогою крокодилів. Оптимально підходить для зберігання в авто і використання в будь-якій ситуації. Забезпечує десульфатізацію, інтелектуальну зарядку, зберігання з підзарядкою.


Звичайно ж, цей ТОП 10 зарядних пристроїв для автомобільних акумуляторів зібрав не всі зарядні пристрої, які користуються попитом серед наших покупців. Вивчивши асортимент магазину, ви зможете знайти і інші моделі, але все, що представлено в каталозі, заслуговує вашої довіри.


Ми надаємо виключно кращі зарядні пристрої для автомобільних акумуляторів від відомих брендів, серед якого ви гарантовано знайдете ідеальне рішення для себе. Якщо будуть складності під час вибору, завжди можете розраховувати на підтримку досвідченого менеджера-консультанта. Доставку проводимо по всій території України.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.