Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Chevrolet Lacetti 1.8, 122 л.с.

Автомобіль, який не може не привернути увагу своїм харизматичним зовнішнім виглядом - Chevrolet Lacetti 1.8, 122 л.с. Він демонструє високу якість збірки і наявність численних систем для найбільш безпечного і комфортного водіння: система ABS, подушки безпеки, кондиціонер, передні склопідйомники, протитуманні фари, коректор фар і т.д. З таким арсеналом електроприладів впорається не кожен акумулятор, особливо в умовах холодних українських зим, і навантажень при активному стилі їзди.


Якщо Ваш колишній акумулятор став приносити багато клопоту, і вимагати частої підзарядки, саме час його замінити. При виборі нового джерела живлення варто врахувати заводські показники акумулятора і дотримуватися їх. Також не варто забувати про розмір АКБ, полярності і гарантії, яка підтверджує якість продукту.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Chevrolet Lacetti 1.8, 122 л.с.


Наша компанія здійснює продаж тільки оригінальних акумуляторів, а також надає можливість сервісного обслуговування АКБ. Також ми є одним з небагатьох ліцензованих пунктів прийому відпрацьованих джерел живлення.