Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Citroen C1 1 покоління 2-й рестайлінг 1.0 л, 68 к.с.

Компактна малолітражка від французького концерну Citroen порадує цінителів невеликих авто. З точки зору економії, даний автомобіль демонструє приголомшливі показники, які дозволяють економити на кожній сотні кілометрів. Крім цього, малюк легко припаркується в самих непередбачуваних місцях. Такий автомобіль вибирають дівчата, жінки і новачки, які тільки починають їздити.


Модель може похвалитися яскравим і безпосереднім дизайном, побачивши її неможливо не посміхнутися. Внутрішнє оздоблення салону дозволяє відчувати себе комфортно. Невеликого багажного відсіку досить для перевезення пакетів і повсякденних речей, які потрібні для життя.


Для того щоб продовжити життя своєму залізному коню, варто дбати про нього з найперших днів експлуатації. Проходити планове ТО, купувати якісні витратні матеріали та масла, проводити заміну акумуляторної батареї.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів Citroen C1 1 покоління 2-й рестайлінг 1.0 л, 68 к.с.


Також наша компанія займається прийомам відпрацьованих джерел живлення, за що надає хорошу знижку на покупку нового АКБ.