Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Ford Fiesta V 1.4 TDCi, 68 к.с.

Компактний автомобіль Ford Fiesta V 1.4 TDCi, 68 к.с. відрізняється надійним дизельним мотором і наявністю необхідних систем для безпечного і комфортного водіння. Дана модель має стриманий дизайн, але вона дивує різноманітними опціями, які спрощують процес водіння: коректор фар, електро регулювання дзеркал заднього виду, електро регулювання передніх сидінь, підігрів дзеркал і заднього скла, кондиціонер, подушки безпеки і багато іншого.


Справитися з такою кількістю енергоспоживачів може не кожен пересічний акумулятор. Якщо Ваш старий АКБ перестав справлятися зі своїми обов'язками, варто уважно придивитися до нової моделі. Головними критеріями при виборі повинні стати, рекомендована заводом ємність, пусковий струм, і сумісність з дизельними моторами.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Ford Fiesta V 1.4 TDCi, 68 к.с.


При покупці акумулятора в нашому інтернет-магазині автомобільних товарів Migel Ви отримуєте допомогу від кваліфікованих співробітників при виборі моделі, якісний джерело живлення з гарантією від виробника, а також знижку (при здачі старого АКБ).


Для покупки акумулятора на Ford Fiesta V 1.4 TDCi, 68 к.с. Ви можете вже зараз звернутися по телефону, який вказаний на сайті, або залишити заявку онлайн, і наші співробітники Вам обов'язково зателефонують.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Ford Fiesta V 1.4 TDCi, 68 к.с .:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-ford-fiesta-14-benzin