Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Ford Focus (Mk 2) 1.6 л, 100 к.с.

Автомобіль Ford Focus відноситься до середнього класу авто, але його топова комплектація оснащена досить якісно, ​​і має непогані шанси в порівнянні зі своїми колегами по цеху. Що стосується базової комплектації, то навіть з мінімальним набором опцій, автомобіль зроблений максимально якісно, ​​з використанням високотехнологічних матеріалів і систем.


Це той тип автомобіля, який дозволяє відчувати себе впевненим учасником дорожнього руху, при цьому не маючи великих габаритів. Об'єм двигуна знаходиться в межах економічності, що дозволяє вибирати дане авто для сім'ї і міських поїздок по місту. Досить популярна модель автомобіля, яка має гідний заводський АКБ, нерідко служить до 5 років. Але рано чи пізно прийде час заміни старої батарейки на нову.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Ford Focus (Mk 2) 1.6 л, 100 к.с.


При покупці акумулятора в нашому інтернет-магазині автомобільних товарів Migel Ви отримуєте допомогу від кваліфікованих співробітників при виборі моделі, довговічну акумуляторну батарею з гарантією від офіційного дилера, а також знижку (при здачі старого АКБ).


Для покупки акумулятора на Ford Focus (Mk 2) 1.6 л, 100 к.с. Ви можете вже зараз звернутися по телефону, який вказаний на сайті, або залишити заявку онлайн, і наші співробітники Вам обов'язково зателефонують.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Ford Focus (Mk 2) 1.6 л, 100 к.с .:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliator-dlia-ford-focus-mk-2-16-l-100-ls