Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Ford Ranger 2011, пікап, 3 покоління 2.2 л, 150 к.с., дизель.


Габаритний пікап від Ford полюбили за його грізний і вселяє довіру зовнішній вигляд, велику вантажопідйомність і місткість. Шанувальниками оновленої версії все також залишилися мисливці, рибалки, і просто активні люди, які не сидять на місці. Адже авто створено для екстриму, поїздок за місто і на природу. Він помістить в собі невелику компанію, велику здобич, або улов і безліч спорядження для активного проведення часу.


Досить ненажерливий двигун з об'ємом 2.2 л. споживає чимало діз.топліва, що є його головним недоліком. Але такий дрібний недолік перекривається масою достоїнств, якими наділив автомобіль Ford. Відмінна шумоізоляція, якісна обробка салону і місткий кузов - це всього лише кілька відмінних рис моделі.


При значному пробігу потрібно ретельний догляд за двигуном і коробкою передач. Також потрібно не випускати з уваги стан акумуляторної батареї, що при низькому заряді може швидко розрядиться в самий невідповідний момент.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів Ford Ranger 2011, пікап, 3 покоління 2.2 л, 150 к.с., дизель.