Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Hyundai Grand Santa Fe 3.3 л, 249 к.с.


Преміальний кросовер від корейського виробника може похвалитися рядом істотних переваг перед конкурентами. Представлений в 2012 році, він пропонує своїм споживачам 3.3 літровий двигун з потужністю в 249 кінських сил. Таке рішення дозволило зробити мотор більш економічним і вигідним з точки зору виробництва.


Зовнішність кросовера вражає своєю стилістикою, що явно видно на бамперах, решітці радіатора і оптики, які демонструє сучасний дизайн. Салон радує високою якістю оббивки, приємними матеріалами обробки і простором для ніг і над головою.
Модель не вимагає особливих вкладень і витрат, досить не пропускати заплановані ТО, і самостійно стежити за станом кросовера. У разі виникнення проблем з заводським АКБ, радимо провести його заміну.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Hyundai Grand Santa Fe 3.3 л, 249 к.с.


У нашому інтернет-магазині Ви можете отримати гідну знижку на покупку нової батареї, за умови здачі старого АКБ в наш пункт прийому. Таким чином Ви не тільки заощадите кошти, а й принесете велику користь екології своєї країни.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Hyundai Grand Santa Fe 3.3 л, 249 к.с .:

https://makb.com.ua/akkumuliatory-legkovye/property-emkost-123-or-126-or-128-or-130/property-poljarnost-160/property-tip-korpusa-164