Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Hyundai Sonata (NF) 2.4 л, 174 к.с.


Автомобіль, що відноситься до середнього класу, є найбільш популярним на наших дорогах. Сьогодні ми поговоримо про корейському авто, яке знайшло звання самого купується авто в Україні. Бренд Hyundai звучить гордо і безкомпромісно. Все що виробляється під цим ім'ям отримує неймовірну популярність на українських просторах.


Автомобіль володіє всіма необхідними опціями для комфортної та безпечної їзди. Офіційна гарантія на автомобіль триває три роки або 100 000 км. пробігу, що можна пояснити поганим дорожнім покриттям в Україні, через що автомобіль швидше втрачає свої ходові якості.


Благо заміна корейських зап.частин коштує не так дорого, тому якщо вже й трапилася якась неприємність, і Вам доводиться щось купувати - Ви не втратите багато коштів.
У переддень зими варто звернути свою увагу на стан акумуляторної батареї, перевірити її ресурс і можливості. Якщо батарея не має достатнього ресурсу для забезпечення енергією авто, то варто задуматися про її заміну.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Hyundai Sonata (NF) 2.4 л, 174 к.с.


Крім продажу якісних джерел живлення ми займаємося прийомом відпрацьованих АКБ, а натомість пропонуємо хорошу знижку на нову модель.