Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Kia Magentis MG 2.0 л, 164 к.с. 2 покоління.

Рестайлінг даної моделі порадував всіх ще в 2008 році. Оновлена ​​оптика, хромований декор, на порядок вище рівень безпеки - все це Kia втілила в Magentis. Друге покоління стало набагато краще своєї попередньої версії. Всі дрібні недоліки, якими володіла стара модель з легкістю були усунені в оновленій версії.


Автомобіль отримав фронтальні подушки безпеки і преднатяжители ременів безпеки. Що дозволило вивести безпеку нової Kia на рівень вище. Автомобіль не обділили поліпшеннями в комфорті, так як використовували якісні матеріали оббивки сидінь. У салоні все також достатньо місця, щоб з комфортом розмістилося п'ять чоловік.


Універсальний автомобіль для пересування по місту і на шосе. Він досить економічний, практичний і витривалий. Варто приділяти йому трохи уваги, вчасно обслуговувати і стежити за загальним станом і він прослужить довгий час. Не забувайте про заміну акумуляторної батареї раз в три чотири роки. Так Ви повністю виключіть ймовірність повного розряду.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Kia Magentis MG 2.0 л, 164 к.с. 2 покоління.