Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Kia Mohave (HM) 3.0 л, 250 к.с., дизель.

Комфортний і надійний позашляховик від Kia, також відомий під назвою Borrego демонструє високий рівень функціональності і практичності. Завдяки третьому ряду сидінь, він здатний вмістити сім дорослих людей. Такий автомобіль в праві вважатися сімейним і надійним.


Якщо Ви є щасливим володарем Mohave, то Ви напевно встигли оцінити високу якість збірки і поступливий характер авто. Незважаючи на свої габарити, він легкокерований, має незначний крен в повороті і впевнено тримає дорогу на великій швидкості.
Дизельний двигун відрізняється економічністю і практичністю, з ним рідко виникають проблеми і він служить довгі роки без поломок. Демонструє відмінну потужність і хороший розгін, що дозволяє стабільно і комфортно пересуватися на тривалі відстані. Чудово розвинена бічна підтримка і ергономіка сидінь, завдяки такому рішенню, водій не втомлюється після довгої дороги.


Після закінчення гарантійного уроку рекомендуємо дотримуватися певного інтервалу для обслуговування. Потрібно обов'язково проводити заміну масла, фільтрів, колодок і акумуляторної батареї, при необхідності.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Kia Mohave (HM) 3.0 л, 250 к.с., дизель.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Kia Mohave (HM) 3.0 л, 250 к.с., дизель:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliator-dlia-kia-mohave-hm-30-l-250-ls-dizel