Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Kia Picanto (TA) 1.2 л, 85 к.с.

Компактний і стильний автомобіль від корейського виробника припаде до смаку дівчатам і тим, хто тільки починає водити. Невеликий і маневрений, він виривається вперед серед хаотичного руху, їм легко управляти і реагувати на зміни в дорожньому потоці. До того ж, у вас не буде виникати труднощів з паркуванням, завдяки відмінному огляду і невеликих габаритах машину легко запаркувати.


Крім головних переваг автомобіля, є ще багато додаткових деталей і опцій, які перетворюють водіння автомобілем в справжнє задоволення. Системи стабілізації, подушки безпеки і кондиціонер грають головну роль в поліпшенні якість їзди. В першу чергу з чим стикається власник даної моделі - з заміною акумулятора. Для такої маленької машинки потрібен невеликий АКБ, який підходить їй по всіх параметрах.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Kia Picanto (TA) 1.2 л, 85 к.с.


Нашою перевагою є надання продуктів з гарантією від виробника. Також Ви отримуєте якісну консультацію і допомогу у виборі АКБ. А ще ми надаємо знижку на батарею при здачі старої моделі в наш пункт прийому.


Для покупки акумулятора на Kia Picanto (TA) 1.2 л, 85 к.с.
Ви можете вже зараз звернутися по телефону, який вказаний на сайті, або залишити заявку онлайн, і наші співробітники Вам обов'язково зателефонують.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Kia Picanto (TA) 1.2 л, 85 к.с .:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliator-dlia-kia-picanto-ta-12-l-85-ls