Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для KIA Sportage 2.0 i 16V, 141 к.с.

Стильний і динамічний кросовер від корейського виробника, який давно завоював довіру і розташував до себе більшість автолюбителів в середньому ціновому діапазоні. Унікальне поєднання необхідних опцій і систем безпеки зробили дану модель однієї з найбільш продаваних серед кросоверів даної категорії.


Потужний мотор 16V швидко розганяє легкий кросовер, і дає можливість впевнено маневрувати в інтенсивному міському потоці. Автомобіль володіє численними опціями для максимально комфортного і безпечного водіння. Але наявність великої кількості електро приладів тягне за собою часті розряди акумулятора. Тому при покупці нового АКБ важливо звернути увагу на заводські показники ємності та пускового струму, щоб не сильно від них відхилятися.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для KIA Sportage 2.0 i 16V, 141 к.с.


При покупці акумулятора в нашому інтернет-магазині автомобільних товарів Migel Ви отримуєте допомогу від кваліфікованих співробітників при виборі моделі, якісний джерело живлення з гарантією від виробника, а також знижку (при здачі старого АКБ).


Для покупки акумулятора на KIA Sportage 2.0 i 16V, 141 к.с. Ви можете вже зараз звернутися по телефону, який вказаний на сайті, або залишити заявку онлайн, і наші співробітники Вам обов'язково зателефонують.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі KIA Sportage 2.0 i 16V, 141 л.с .:

https://makb.com.ua/akkumuliatory-legkovye/property-emkost-133-or-138/property-poljarnost-160/property-tip-korpusa-164