В звʼязку з відключенням світла, та перебоями роботи стільникової мережі, просимо оформлювати замовлення на сайті, ми обовʼязково зателефонуємо

Вам.

Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Лада 2112 1.5 л, 91 к.с.

Популярний автомобіль бюджетного походження. Це класика вітчизняного автопрому, яка з давніх часів є класичним автомобілем для старшого покоління. Невимушена зовнішній вигляд, без надмірностей демонструє серйозні наміри підкорювати дороги. Автомобіль відрізняється мінімальним набором опцій і електроніки, що робить його практичним і недорогим в експлуатації.


Лада не вимагає великих витрат на своє утримання, навіть незважаючи на пробіг і тривалий термін експлуатації. Базовий набір електроніки передбачає невелике енергоспоживання. Але варто звернути увагу на свій акумулятор якщо скоро зима. Середній термін експлуатації АКБ становить 3 роки, але якщо Ваш акумулятор служить вже більше 2 років, то варто провести його заміну.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Лада 2112 1.5 л, 91 к.с.


Наші фахівці взяли до уваги потреби і енергоспоживання даної моделі, і підібрали найбільш підходящі батареї для тривалої і безперебійної експлуатації виробу.