Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Land Rover Defender (90, 110) suv 2.2 л, 122 к.с., дизель.

Повнопривідний позашляховик з військовим минулим, який не піддається сучасним дизайнерським тенденціям і продовжує слідувати своєму індивідуальному стилю. І как не странно, масивний і брутальний зовнішній вигляд, привертає свою аудиторію. Це сильні, азартні, впевнені в собі і активні чоловіки, які жити не можуть без поїздок на природу.


Справжній рамний позашляховик, який володіє значним кліренсом і дасть фору будь-якому авто, насмілився кинути йому виклик в гонці на прохідність. Крім своїх блискучих позашляхових якостей, автомобіль надає широкий спектр емоцій при пересуванні, а також гостроту відчуттів. Тільки пожертвувавши комфортом, Defender може досягати таких висот на бездоріжжі.


Щасливі володарі даної моделі не звикли витрачати час і кошти на утримання моделі, адже всі в ньому продумано до дрібниць, а якість деталей і збірки знаходяться на рівні. Якщо Вам потрібен новий акумулятор, то варто приділити його вибору належну увагу.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Land Rover Defender (90, 110) suv 2.2 л, 122 к.с., дизель.