Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Land Rover Freelander (LR2) 2.2 л, 190 к.с., дизель.

Модель позашляховика після рестайлінгу отримала невеликі оновлення в зовнішності, розширила ряд можливих комплектацій, в тому числі бензинову варіацію. Як ми знаємо, рестайлінгові моделі завжди краще своїх попередників, не виключенням став даний автомобіль.


Абсолютно універсальний автомобіль, який може бути надійним і стабільним транспортним засобом для пересування по місту і шосе, а також впевненим в собі позашляховиком для подолання перешкод на неперетинання місцевості.


Незважаючи на свій агресивний і брутальний зовнішній вигляд, Freelander радує високим рівнем комфорту і безпеки. Численні системи стабілізації, інноваційні опції сприяють легкої керованості і відчуття захищеності. Якщо використовувати всі електронні прилади одночасно, то старенький акумулятор може не витримати такого напруження і розрядиться. Раптом з Вами таке траплялося, значить Ви звернулися за адресою.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів Land Rover Freelander (LR2) 2.2 л, 190 к.с., дизель.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Land Rover Freelander (LR2) 2.2 л, 190 к.с., дизель: