Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Mazda 323 (BJ) 2.0 л, 130 к.с.

Старенький, але якісний автомобіль, який ще можна зустріти на вітчизняних дорогах. Незважаючи на прогрес і щорічне оновлення моделей від Mazda, старенькі і недорогі моделі не втратили своєї актуальності. Що підтверджується хорошим попитом на них, на вторинному ринку. Виходячи з цього можна зробити висновок, що автомобіль, хоч і не молодий, але може конкурувати за якістю збірки, комплектуючих деталей, з багатьма сучасними моделями.


Mazda 323 володіє базовим набором опцій, якими зараз нікого не здивувати, але на той час використовувалися найбільш інноваційні технології. Саме вони зараз допомагають автомобілю бути досить комфортним, стійким і надійним.


Слабке місце в 323 можна вважати підвіску, але це головна проблема більшості автомобілів, які пересуваються українськими дорогами. Запчастини на даний вид моделі можна знайти під замовлення або в наявності практично в будь-якому автомагазині, але якщо справа стосується заміни АКБ, то Ви звернулися за адресою.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів Mazda 323 (BJ) 2.0 л, 130 к.с.


Компанія Мігель надає тільки оригінальні батареї з офіційною гарантією від виробника. Крім продажу, ми здійснюємо прийом б / у акумуляторів, сервісне обслуговування і безкоштовну консультацію по будь-яких питань.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Mazda 323 (BJ) 2.0 л, 130 к.с

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliator-dlia-mazda-323-bj-20-l-130-ls