Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Mazda6 (GH) седан 2 покоління 2.0 л, 147 к.с.

Оновлена ​​модель другого покоління від Mazda стала ще динамічніше, харизматичний і яскравіше. Складно було уявити, що настільки успішну модель Mazda 6 можна буде зробити краще, здавалося вона ідеальна і не вимагає ніяких оновлень. Але японські дизайнери постаралися підвищити планку і зробили її ще виразніше і красивіше.


Седан з дволітровим мотором розганяється до сотні менш ніж за 10 секунд, що є хорошим показником для такого авто. Спортивний зовнішній вигляд плавно перемістився в салон, який отримав характерні атлетичні риси. В салоні водій і пасажири відчувають себе комфортно і захищено, за що відповідають ремені безпеки, фронтальні подушки безпеки і різні системи стабілізації руху.


Досить немолода модель, яка вже встигла накатати сотні тисяч кілометрів на наших дорогах. Звичайно ж даного транспорту потрібно періодичні ремонтні роботи, але, найчастіше, вони не призводять до серйозних витрат. На що варто звернути увагу, так це на акумуляторну батарею, яка повинна забезпечити автомобіль харчуванням. Якщо ваша стара батарея вже не справляється в цій функцією, то пропонуємо здати її в наш пункт прийому б / у акумуляторів, за що Ви отримаєте гідну знижку на покупку нового АКБ.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Mazda6 (GH) седан 2 покоління 2.0 л, 147 к.с.