Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Mitsubishi Pajero, 4 покоління 3.0 л, 178 к.с.

Надійний японський позашляховик, який не вимагає особливого розголосу. Він давно встиг заслужити вдячність і довіру своєї аудиторії, і з кожним оновленням моделі, її стає все більше. Четверте покоління стало ще більш привабливим, стильним, потужним, з поліпшеною підвіскою і додатковими опціями.


Прохідність авто знаходиться на хорошому рівні, і йому не складе труднощів проїхати по неперетинання місцевості, де асфальт відсутня взагалі. Бруд, калюжі і пагорби долаються Pajero за дві секунди. Так що це надійне і стабільне засіб пересування по будь-якій місцевості. Модель чудово поводиться на шосе, вальяжно і розмірено курсує по місту, бентежать тільки незначні крени в поворотах, що є нормою для великогабаритних позашляховиків.


Для більш тривалої експлуатації, варто з перших днів приділяти автомобілю належну увагу. Своєчасно проходити сервісне обслуговування і самостійно стежити за станом шин, дисків та акумуляторної батареї.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів Mitsubishi Pajero, 4 покоління 3.0 л, 178 к.с.


Крім покупки нової батарейки, Ви можете здати старий АКБ, і отримати за нього грошову винагороду, або знижку на нове джерело живлення в інтернет-магазині Мігель.