Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Nissan Qashqai (J10) 1.5 dCi, 106 к.с.

Якісний і динамічний кросовер, який дозволяє відчувати себе комфортно як в міських пробках, так і на шосе - Nissan Qashqai (J10) 1.5 dCi, 106 к.с. Він має необхідний набір технічних характеристик і укомплектований потрібними опціями для максимальної зручності і безпеки водія і пасажирів.


Автомобіль відмінно справляється з нерівностями і вадами дорожнього покриття, і впевнено почуває себе на легкому бездоріжжі, а все завдяки численним системам стабілізації, контролю і ABS, які автоматично регулюють керованість автомобіля і не дають йому увійти в занос. Для забезпечення всіх систем енергією необхідний надійний і стабільний джерело живлення, який впевнено тримається при вібраціях і швидко запускає двигун морозним ранком.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Nissan Qashqai (J10) 1.5 dCi, 106 к.с.


При покупці акумулятора в нашому інтернет-магазині автомобільних товарів Migel Ви отримуєте допомогу від кваліфікованих співробітників при виборі моделі, якісний джерело живлення з гарантією від виробника, а також знижку (при здачі старого АКБ).


Для покупки акумулятора на Nissan Qashqai (J10) 1.5 dCi, 106 к.с. Ви можете вже зараз звернутися по телефону, який вказаний на сайті, або залишити заявку онлайн, і наші співробітники Вам обов'язково зателефонують.