Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Nissan Teana (J32) 2.5 л, 182 к.с.

Улюблене авто бізнесменів і політиків - седан преміум-класу Teana. Він без перебільшення заслужив звання стабільного, представницького та комфортабельного транспортного засобу для пересування по місту і на шосе. Його вибирають за бездоганну якість матеріалів, елегантний дизайн і потужний мотор, який радує слух дзвінким ревом.


Модельний ряд пропонує безліч варіантів комплектацій, і різних силових агрегатів. Навіть сама базова комплектація може задовольнити невибагливого водія. Топова версія може похвалитися абсолютно всіма опціями, які тільки можна уявити в такому автомобілі.
Комфортний, надійний, статусний і представницький - він є одним з улюблених транспортних засобів багатих і успішних людей.


Про надійність моделі говорить її технічний стан через 5-10 років експлуатації. Володарі Teana дуже рідко звертаються з проблемами в сервісний центр, що безумовно, свідчить про бездоганну якість збірки і комплектуючих деталей.


Якщо у Вас виникла необхідність в заміні акумуляторної батареї, то наш інтернет-магазин з радістю запропонує Вам кращі моделі світових брендів, які підходять саме Вашої моделі автомобіля.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Nissan Teana (J32) 2.5 л, 182 к.с.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Nissan Teana (J32) 2.5 л, 182 к.с .:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliator-dlia-nissan-teana-j32-25-l-182-ls