Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Peugeot 407 2008 г, седан, 1 покоління 2.0 л, 141 к.с.

Гарний седан французького походження не перестає радувати своїх шанувальників оновленнями. Дана модель була представлена ​​в 2008 році, і відразу привернула увагу молодих і харизматичних особистостей. Автомобіль може запропонувати не тільки стильний і динамічний зовнішній вигляд, а й чудові технічні характеристики.


Потужний дволітровий мотор зібрав під капотом 141 кінську силу. Цього цілком достатньо, щоб впевнено і стабільно тримати дорогу і пересуватися по місту і на шосе. Досить економна модель, яка не звикла споживати багато палива.


У салоні автомобіля, пасажири і водій відчувають себе комфортно, завдяки якісній обробці сидінь і додаткових опцій. Задовільний кількість місця над головою і для ніг дозволяє з легкістю розміститись в салоні 5 людям середнього зросту.
Француз зовсім невибагливий в догляді, досить вчасно обслуговувати його в офіційного дилера, і самому стежити за станом автомобіля. Зверніть увагу на стан шин і на придатність акумуляторної батареї.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Peugeot 407 2008 г, седан, 1 покоління 2.0 л, 141 к.с.