В звʼязку з відключенням світла, та перебоями роботи стільникової мережі, просимо оформлювати замовлення на сайті, ми обовʼязково зателефонуємо

Вам.

Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Porsche Cayenne (9PA) 3.2 л, 250 к.с.

Один з найпопулярніших і статусних кросоверів преміум класу. Він може похвалитися відмінною якістю збірки, дорогими матеріалами оббивки салону, пневмо підвіскою, і динамічним дизайном кузова. Автомобіль має високу прохідність і хорошою керованістю. Надійний, сімейний автомобіль для міських і заміських поїздок.


Безперечною перевагою даної моделі можна вважати довговічність і якісні деталі, які мають тривалий термін експлуатації. При дотриманні елементарних правил, своєчасному обслуговуванні і дбайливої ​​експлуатації, автомобіль прослужить довгий час, не вимагаючи додаткових вкладень.


Якщо Ви спантеличені вибором нового акумулятора для автомобіля Cayenne, досить посилатися на заводські показники потужності і пускового струму. При ідентичних показниках, новий АКБ прослужить гарантований термін.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Porsche Cayenne (9PA) 3.2 л, 250 к.с.


У нашому інтернет-магазині Мігель представлений широкий вибір моделей на будь-який смак і бюджет. А якісне обслуговування і онлайн консультація стануть великою перевагою перед конкурентами.