Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для SEAT Altea (5P) 2.0 л, 211 л.

Привабливий мінівен від Seat створений для комфортної та безпечної їзди всієї родини. Досить просторий салон і місткий багажник дозволяють зручно подорожувати на далекі відстані. Мінівен впевнено тримає дорогу і стабільно поводиться на шосе. Досить простий в управлінні і не вимагає особливих вкладень - він заслужив звання самого стильного сімейного авто.


Потужний 2-літровий агрегат розганяє до сотні всього за 7.7 ​​секунди, і це аж ніяк не спортивне і динамічний авто. А все завдяки ергономічному кузову і потужному мотору. Надійний автомобіль, який вартий уваги кожної сім'ї, що стоїть перед вибором нового мінівена.


Експлуатаційні характеристики даного автомобіля дозволяють йому бути на рівні з конкурентами, а в деяких випадках, навіть їх перевершувати. Досить економічний, стабільний, що не вимагає вкладень транспорт для великої компанії. Якщо Ваш старий АКБ став непридатним, пропонуємо здати його в наш пункт прийому використаних елементів живлення, за що Ви отримаєте знижку на покупку нової моделі акумулятора.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для SEAT Altea (5P) 2.0 л, 211 л.