Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Toyota RAV4 III 2.0 VVT-i 4WD, 152 к.с.

Універсальний кросовер, що дозволяє відчувати себе впевнено на дорозі з будь-яким покриттям і без нього - Toyota RAV4 III 2.0 VVT-i 4WD, 152 к.с. Повнопривідний автомобіль, який гарантує максимальний комфорт при нестабільному дорожній рух. Завдяки наявності численних систем стабілізації, блокувань і регулювань автомобіль рухається плавно і впевнено. За безпеку відповідають подушки безпеки для водія і пасажирів, ремені безпеки і регульовані підголівники.


Автомобіль знаходиться в досить високій ціновій категорії, так що заміна будь-який з деталей автомобіля приносить неприємні втрати коштів. На щастя таке трапляється вкрай рідко, так як якості і надійності у японського виробника не відняти. Що стосується акумулятора, то заводську батарейку варто міняти по закінченню трьох-чотирьох років експлуатації. При виборі нового акумулятора варто враховувати показники заводського АКБ, і намагатися їх дотримуватися.


Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів для Toyota RAV4 III 2.0 VVT-i 4WD, 152 к.с.


При покупці акумулятора в нашому інтернет-магазині автомобільних товарів Migel Ви отримуєте допомогу від кваліфікованих співробітників при виборі моделі, якісний джерело живлення з гарантією від виробника, а також знижку (при здачі старого АКБ).


Для покупки акумулятора на Toyota RAV4 III 2.0 VVT-i 4WD, 152 к.с. Ви можете вже зараз звернутися по телефону, який вказаний на сайті, або залишити заявку онлайн, і наші співробітники Вам обов'язково зателефонують.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Toyota RAV4 III 2.0 VVT-i 4WD, 152 к.с .:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliator-dlia-toyota-rav4-iii-20-vvt-i-4wd-152-ls