Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятор для Volkswagen Beetle (A5) хетчбек 1.4 л, 160 к.с.


Симпатичний жук є символом вузеньких європейських вуличок. Але как не странно, його можна зустріти на наших дорогах. В основному, за його кермом красуються дівчата, які вважають за краще компактні і стильні машинки. Незважаючи на свій милий і забавний дизайн, автомобіль зроблений концерном Volkswagen, який випускає виключно якісні моделі. Найвідоміший і харизматичний хетчбек з давніх років.


Це вже 5 покоління легендарного авто, яке так полюбилося представницям жіночої статі. Рестайлінговий жук відрізняється більш сучасними і практичними формами, змінами в приладовій панелі і додатковими опціями в декількох комплектаціях.


Завдяки невеликому обсягу двигуна, ми маємо низьке споживання палива, що дуже актуально в наш час. В цілому модель не вимагає вкладень, і при дбайливої ​​експлуатації і своєчасному обслуговуванні прослужить довгий час.


Якщо у Вас виникла потреба в заміні акумуляторної батареї, то Ви на правильному шляху. Для Вашої зручності ми підібрали найбільш підходящі моделі акумуляторів Volkswagen Beetle (A5) хетчбек 1.4 л, 160 к.с.


Ми пропонуємо вигідні умови здачі старого акумулятора в обмін на знижку, скориставшись якою Ви зможете придбати недорогу нову батарею.