Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Chevrolet Aveo 1.5 бензин

Аккумуляторы для Chevrolet Aveo 1.5 бензинСерійне виробництво Chevrolet Aveo стартувало в 2003 році в США. Три роки по тому з'явився у продажу Chevrolet Aveo 1.5 з бензиновим двигуном. Він зарекомендував себе як міський седан В класу з просторим салоном, достатньою базовою комплектацією, економічною витратою палива, і при цьому недорогий за вартістю.

АКБ важлива складова деталь кожного автомобіля, без якої неможливий ні його запуск, ні функціонування електрики на холостому ходу двигуна. Періодичність заміни акумулятора залежить від інтенсивності використання транспортного засобу, умов експлуатації і його надійності. Але в цілому, термін служби складає три роки. Більш якісні моделі здатні пропрацювати до 5 років.


Незалежно від того, яке джерело живлення вам потрібен, ви зможете купити акумулятор для Chevrolet Aveo 1.5 бензин за доступними цінами, досить просто зателефонувати до нас або залишити заявку на сайті. Тільки сертифікований товар від європейських, азіатських, американських і вітчизняних компаній - співпрацюємо виключно з лідерами на світовому ринку.


Який потрібен акумулятор для Chevrolet Aveo 1.5 бензин?


До заміни акумулятора на Chevrolet Aveo 1.5 потрібно підходити грунтовно, спираючись на рекомендації виробника, які він вказує в керівництві по експлуатації. Технічні характеристики акумулятора для Chevrolet Aveo 1.5 з бензиновим двигуном не повинні перевищувати габаритів підставки для нього (розміри рідного акумулятора 242х175х190 мм.) І відповідати наступним показникам:

  • Пряма полярність.
  • Для пускового струму досить 450-600А.
  • Ємністю в діапазоні 60-65 А * ч.

Аккумуляторы для Chevrolet Aveo 1.5 бензин купить в Киеве

Завдяки прямій співпраці з офіційними дилерами АКБ, магазин «MIGEL» може запропонувати великий перелік сертифікованої продукції зарубіжних виробників, більш того, пропонуємо всю продукцію за цінами на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Для постійних клієнтів та оптових покупців пропонуємо додаткові знижки, які дозволять вам заощадити під час покупки. У магазині представлені також акумулятори вітчизняного виробництва, які коштують дешевше, при цьому абсолютно не поступаються за технічними характеристиками.


Персонал магазину, при необхідності, підбере акумулятор для Chevrolet Aveo 1.5 з бензиновим двигуном по потрібних параметрах і з урахуванням граничного для покупця рівня цін. «MIGEL» здійснює доставку АКБ по всій країні в максимально короткі терміни. Можливий і самовивезення акумуляторів. Якщо ви житель Києва або Київської області, то спеціально для вас розроблена адресна доставка, оренда акумулятора і можливість здачі старого АКБ, заощадивши на покупці нового. Ми впевнені, що у нас ви зможете купити акумулятор для Chevrolet Aveo 1.5 бензин, який дозволить вам забути, як це - заводити автомобіль за півгодини на морозі.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Chevrolet Aveo 1.5 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-chevrolet-aveo-15-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.