Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Chevrolet Aveo 1.6 бензин

Аккумуляторы для Chevrolet Aveo 1.6 бензинChevrolet Aveo 1.6 з бензиновим двигуном відноситься до другого покоління транспортних засобів даної моделі. Випуск його почався в 2011 році в двох виконаннях: хетчбек і седан. А вже в 2015 році завершується масове виробництво автомобілів в Європі і Росії. До основних переваг даної моделі можна віднести невелику вартість, невибагливість в обслуговуванні, продуманий дизайн, комфортний салон і багато іншого.Але все це буде дійсно так тільки в тому випадку, якщо купити акумулятор для Chevrolet Aveo 1.6 бензин, який буде забезпечувати швидкий запуск і стабільну роботу транспортного засобу. Ми пропонуємо широкий асортимент АКБ, серед яких ви гарантовано зможете знайти оптимальне рішення для особистих цілей.


Функції та параметри акумуляторної батареї Chevrolet Aveo 1.6 бензин


Акумулятор живить струмом всю електрику автомобіля на холостих обертах мотора. Його безперебійна робота дуже важлива під час запуску двигуна. У сильні морози на нього покладається більш складне завдання, адже в даних умовах відновлювати витрачену на запуск енергію доводиться довше, ніж влітку. Термін вироблення енергії АКБ обмежується можливостями самої моделі, інтенсивністю та умовами експлуатації автомобіля.


Головне завдання - підібрати акумулятор з відповідними показниками, які закладені виробником автомобілів Chevrolet Aveo 1.6 для нього. До них можна віднести:

  • Габаритні розміру в межах 242х175х190 мм.
  • Ємність 60-66 А * ч.
  • Пусковий струм - 480-600А.
  • Полярність повинна бути з «лівим плюсом».

Вирішити проблему покупки нового акумулятора допоможе інтернет-магазин «MIGEL». Володіючи широкою лінійкою АКБ, як місцевого виробництва, так і іноземних брендів, магазин зможе задовольнити різні запити покупців. Зарекомендували себе з позитивного боку постачальники акумуляторів, сертифікат якості на товари, гнучка система знижок, зручний сервіс і швидка доставка, надання гарантії - все це вигідно відрізняє нас від конкурентів. Для покупки акумулятора зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом, зазначеним на сайті.


Оплата і доставка здійснюється зручним для клієнта способом. Доставляємо продукцію по всій території України, але для жителів Києва та Київської області доступна адресна доставка, оренда акумулятора для Chevrolet Aveo 1.6 бензин, а також можливість здачі старого АКБ для отримання нового. Ми щодня працюємо над тим, щоб ви не знали проблем з автомобілем, а тільки насолоджувалися комфортною їздою. Простому підбору акумулятора для Шевроле Авео 1,6 бензин буде сприяти зручний каталог з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Chevrolet Aveo 1.6 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-chevrolet-aveo-16-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.