Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Chevrolet Lacetti 1.6 бензин

Аккумуляторы для Chevrolet Lacetti 1.6 бензинДатою появи першого Chevrolet Lacetti 1.6 з бензиновим двигуном прийнято вважати 2004 рік. Його виробництво триває аж до сьогоднішнього дня. Поставляється він у трьох виконаннях: седан, хетчбек, універсал. За всі ці роки він зарекомендував себе, як бюджетний і щодо надійний «народний автомобіль». Просторий, ергономічний салон, місткий багажник і якісна внутрішня обробка - це одні з багатьох його достоїнств. Але щоб він зміг гарантувати високу ефективність, потрібно купити акумулятор для Chevrolet Lacetti 1.6.


Значення справної роботи акумуляторної батареї в Chevrolet Lacetti 1.6 особливо відчувається в зимовий період. Регулярне використання його функцій під час запуску запалювання і на холостому ходу двигуна неминуче з часом призводить до закінчення терміну служби. У різних моделей, в залежності від якості АКБ, цей термін варіюється від 3 до 5 років. У акумуляторів корейської фірми «Delkor», які були встановлені на автомобіль заводом-виробником, він досягає більше 6 років. Незалежно від того, яку модель акумулятора для Шевроле Лачеті ви хочете купити, ви гарантовано зможете знайти оптимально рішення у нас в інтернет-магазині, де вашій увазі буде представлено широкий асортимент за доступними цінами.


Технічні характеристики АКБ для Chevrolet Lacetti 1.6


Щоб не зіткнутися зі скороченням часу ефективної роботи акумуляторної батареї, краще дотримуватися обов'язкові умови виробника Chevrolet Lacetti 1.6, висунуті до них.

  • На автомобілі встановлюються АКБ виключно з «лівим плюсом».
  • Обмеження по габаритах - розміри не повинні перевищувати 242 * 175 * 190 мм.
  • Сила струму від 480 А.
  • Ємність - від 60-65 А * ч.

Менеджери інтернет-магазину «« MIGEL »» готові посприяти в пошуку АКБ за технічними характеристиками. Якщо буде потрібно, ми можемо проконсультувати покупця за цінами, що надається сервісного обслуговування і способах доставки. Серед безлічі зарубіжних і вітчизняних брендів акумуляторів в магазині, можливо, підібрати оптимальний за ціною і надійності варіант.


І як бонус - знижки на багато моделей, які доступні для оптових покупців і постійних клієнтів. Всі акумуляторні батареї, які реалізуються в магазині, мають сертифікат відповідності, тому зможуть прослужити протягом тривалого часу, незалежно від умов експлуатації. Ви можете зв'язатися з нами по телефону, або самостійно оформити покупку в особистому кабінеті.


Крім того, що ви можете купити акумулятор для Chevrolet Lacetti 1.6, співпрацюючи з нами, ви можете здати старий акумулятор, або орендувати акумулятор в екстреній ситуації. Ці послуги доступні для жителів і гостей Києва або Київської області. Продукцію доставляємо в будь-яку точку України.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Chevrolet Lacetti 1.6 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-chevrolet-lacetti-16-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.