Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Daewoo Lanos 1.5 бензин

ккумуляторы для Daewoo Lanos 1.5 бензинВиробництво автомобіля Lanos 1.5 бензин велося в кузовах "хетчбек" і "седан". Нетривалий час в Україні також випускався Lanos Pick-up. У базову комплектацію машини входили: повнорозмірна запаска, розкладаються задні сидіння, аудіопідготовка, обігрів заднього скла, сигналізатори включених фар і не пристебнутого ременя. Клас екологічної безпеки машини - Євро-2. Це досить високі показники, якщо враховувати, що це бюджетний автомобіль.


Але щоб він демонстрував високі експлуатаційні характеристики, необхідно забезпечити його надійним джерелом харчування - акумуляторів. Купити АКБ для Daewoo Lanos 1.5 бензин ви зможете у нас в інтернет-магазині, де для вас буде наданий широкий асортимент акумуляторів відомих світових і вітчизняних брендів, серед яких ви зможете без проблем підібрати для себе оптимальне рішення.


Як підібрати акумулятор для Lanos 1.5 бензин?


Вибір акумулятори для автомобіля Lanos 1.5 - не самий складний процес. Фахівці рекомендують враховувати наступні параметри при покупці АКБ:

  • номінальна ємність - від 60 до 66 А * год;
  • стартовий струм - від 450 А (для зимової експлуатації варто взяти понад 520 А);
  • полярність - пряма;
  • габаритні розміри - 242х175х190 мм.

Як стверджують автовласники, якщо машина експлуатується постійно, то цілком підійде і АКБ з номінальною ємністю в межах 55 А * год. Стартовий струм батареї повинен бути більше 500 А, щоб можна було без праці запускати двигун в морози або після тривалого простою без руху. Незалежно від того, наскільки потужний акумулятор вам потрібен, ви обов'язково зможете знайти його на віртуальних полицях нашого магазину. Якщо виникнуть труднощі при підборі оптимальної моделі акумулятора для Daewoo Lanos 1.5 бензин, можете розраховувати на підтримку нашого менеджера-консультанта.


Переваги оформлення замовлення в магазині «MIGEL»


Якщо ви хочете купити якісний і надійний акумулятор для Daewoo Lanos 1.5 бензин за розумною ціною, то обов'язково перегляньте каталог нашого спеціалізованого магазину. Ми пропонуємо широкий вибір АКБ вітчизняного і зарубіжного виробництва, вигідні умови доставки для жителів України. Якщо ви з Києва або Київської області, можете замовити кур'єрську доставку безпосередньо в день звернення.


Наші менеджери готові в будь-який момент проконсультувати вас з питань підбору акумулятора для вашого автомобіля. Ви можете зателефонувати нам або зв'язатися з фахівцем магазину «MIGEL» через спеціальну форму зворотного зв'язку на сайті. Менеджери дадуть відповідь на питання щодо оплати, способів і термінів доставки. Окремо порадують наших покупців ціни - на 10-15% нижче, ніж в будь-якому іншому магазині. Для постійних клієнтів та оптових покупців передбачена гнучка система знижок. Ви зможете здати свій старий акумулятор, а також взяти акумулятор для Daewoo Lanos 1.5 бензин в оренду.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Daewoo Lanos 1.5 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliator-na-daewoo-lanos-15-l

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.