Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Daewoo Sens 1.3 бензин

Модель Sens 1.3 - автомобіль українського виробництва. Протягом декількох років машина випускалася Запорізьким автозаводом. Автомобіль є копією іншої моделі ЗАЗ - Lanos. Машина мала двигун об'ємом 1,3 літра потужністю 70 л.с. Офіційно випуск машини припинився в 2009 р, року її назва була змінена на Chance. Це досить ефективний і надійний автомобіль бюджетного класу, який, як і будь-який інший автомобіль, потребує якісного джерелі живлення.


Купити акумулятор для Daewoo Sens 1.3 бензин ви завжди зможете у нас в інтернет-магазині, де для вас буде наданий широкий асортимент продукції за доступними цінами. Ми пропонуємо своїм клієнтам тільки сертифікований товар від відомих виробників, серед якого гарантовано зможете підібрати ідеальне рішення для своєї модифікації авто.

Аккумуляторы для Daewoo Sens 1.3 бензин

Підбір акумулятора для Sens 1.3 бензин


Машини з двигунами об'ємом 1,3 літра практично не вимогливі до потужності встановленого акумулятора, тому можна вибрати будь-яку сучасну АКБ відповідних розмірів, яка представлена ​​в каталозі інтернет-магазину «MIGEL». Згідно заводським рекомендаціям, акумулятор для Daewoo Sens 1.3 бензин повинен мати наступні характеристики:

  • номінальна ємність - від 55 до 60 А * год;
  • пусковий струм - від 480 А;
  • габарити - 242х175х190 мм (дозволені невеликі розбіжності в більшу і меншу сторону);
  • полярність - пряма (моделі зі зворотним полярністю буде складно підключити).

Середній термін служби акумуляторів на моделі Sens 1.3 - близько 3-4 років (як відзначають автовласники). Не рекомендується для цього автомобіля купувати занадто потужний акумулятор з високими показниками ємності, тому що це призведе до передчасного зносу внутрішніх елементів АКБ, але не дасть ніяких переваг в порівнянні з менш потужними моделями батарей. Розроблений нами каталог сприяє тому, що ви гарантовано зможете підібрати і купити оптимальний АКБ для Daewoo Sens 1.3 бензин. Якщо ж у вас будуть труднощі при виборі, тоді на допомогу готовий прийти наш фахівець, який підбере ідеальне рішення, відштовхуючись від особистих цілей, уподобань і фінансових можливостей.


Переваги співпраці з компанією «MIGEL»

Зручно! Як встановити акумулятор нашими фахівцями!
Вигідно! Обмін старого акумулятора на новий!
Чесно! Офіційна гарантія на акумулятори!
Важливо! Тільки свіжі дати виготовлення акумуляторів!

Купівля автомобільного акумулятора в нашому інтернет-магазині - це гарантія придбання якісного товару, який повністю відповідає зазначеним на сайті характеристикам та міжнародним стандартам якості. У каталозі нашого сайту представлена ​​тільки ліцензована і сертифікована продукція.
Ми доставляємо замовлені АКБ кур'єром по Києву і Київській області, що робить співпрацю максимально комфортним. При необхідності організовується доставка в регіони України. Незаперечною перевагою є не тільки висока якість акумуляторів для Daewoo Sens 1.3 бензин, які представлені в нашому каталозі, а й те, що вся продукція надається за мінімальними цінами, які на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Цього вдалося досягти за рахунок безпосереднього співробітництва з виробником. Ви також зможете здати свій старий акумулятор, а також взяти АКБ для Daewoo Sens 1.3 бензин в оренду.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Daewoo Sens 1.3 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-daewoo-sens-13-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.