Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Daewoo Sens 1.4 бензин

Аккумуляторы для Daewoo Sens 1.4 бензинАвтомобіль Daewoo Sens 1.4 бензин - бюджетне транспортний засіб, який було випущено на український ринок Запорізьким автозаводом в 2007 році. Машина являла собою аналог моделі Daewoo Lanos з тими ж технічними і зовнішніми характеристиками, але за рахунок українського виробництва продавалася за більш доступною ціною. Автомобіль оснащувався механічною трансмісією, радіатором і мотором українського виробництва, що і дозволило зменшити ціну.


Природно, такий автомобіль радує вартістю, але для того, щоб він радував і експлуатаційними характеристиками, потрібно купити акумулятор для Daewoo Sens 1.4 бензин. Здійснити це ви без проблем зможете у нас в інтернет-магазині, де вашій увазі буде представлено широкий асортимент АКБ за доступними цінами. Тільки сертифікована продукція відомих брендів.


Як правильно вибрати акумулятор для Sens 1.4 бензин?


Двигун об'ємом 1,4 літра дозволяє автовласникам обирати з широкого ряду АКБ, які представлені на сайті «MIGEL». Для моделі Sens 1.4 підійдуть практично будь-які батареї середньої потужності. Підібрати АКБ можна за наступними параметрами:

  • пусковий струм - від 520 А;
  • номінальна ємність - від 55 А * год;
  • габаритні розміри - 242х175х190 мм;
  • полярність - пряма.

Якщо буде куплений акумулятор з зворотною полярністю, то виникнуть складнощі з його під'єднувати і встановлювати на посадочне місце, тому рекомендується відразу брати модель з прямою полярністю. Якщо передбачається постійна експлуатація автомобіля взимку, то варто взяти батарею з великими показниками пускового струму. Незалежно від того, який акумулятор для Daewoo Sens 1.4 бензин ви хочете придбати, ви гарантовано його зможете знайти у нас в каталозі. Якщо вам буде складно розібратися у всій різноманітності, завжди можете розраховувати на підтримку нашого менеджера-консультанта. Він прекрасно орієнтується в асортименті і допоможе підібрати АКБ для Daewoo Sens 1.4 бензин.


Переваги покупки акумулятора в нашому інтернет-магазині


Купівля автомобільного акумулятора в інтернет-магазині «MIGEL» дає нашим клієнтам наступні переваги:

  • швидка доставка по Києву і в інші міста країни;
  • заводська гарантія на кожну модель з усієї кількості сайту;
  • повну відповідність реальних характеристик тим, які заявлені в описі;
  • можливість економії грошей за рахунок здачі старого непрацюючого АКБ на утилізацію.

І це тільки мала частина переваг, які ви отримаєте, якщо вирішите купити акумулятор для Daewoo Sens 1.4 бензин у нас в інтернет-магазині. Ми дорожимо своєю репутацією, тому в каталозі сертифікований товар, що надається безпосередньо виробниками, а це також сприяє і тому, що ціни на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Доставку здійснюємо в будь-яку точку України, а також є кур'єрська доставка по столиці. Разом з нами ви дізнаєтеся, що купити акумулятор можна з комфортом і з мінімальними фінансовими витратами.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Daewoo Sens 1.4 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-daewoo-sens-14-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.