Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Fabia I 1.9 дизель

Аккумуляторы для Fabia I 1.9 дизельSkoda Fabia I (з дізельньним двигуном, обсяг 1.9 л.) Являє собою передньопривідний універсал з компактними габаритами і в той же час просторим салоном. Автомобіль 1-го покоління був презентований в 1999 році на Франкфуртському автосалоні.

Штатні акумулятори відповідають всім вимогам експлуатації і безпеки. Крім того, вони більш потужні, ніж моделі для авто, що працюють на бензині. Це пов'язано з особливостями дизельних двигунів: запуск при мінусовій температурі ускладнюється тим, що солярка може застигнути. Але, незважаючи на всю надійність і перевагу встановленого акумулятора, заміна потрібна, як правило, через 3-5 років. В умовах суворого клімату термін служби може бути менше.


Якщо ваш автомобіль почав заводитися довше, ніж раніше або нестабільно працюють електроприлади, тоді вам необхідно купити акумулятор для Fabia I 1.9 дизель. Надаємо виключно сертифіковану продукцію від відомих українських і міжнародних брендів, які давно довели, що є лідерами у своїй справі. Завжди допоможемо підібрати ідеальне рішення, відштовхуючись від ваших цілей і фінансових можливостей.


Особливості та види АКБ для Fabia I 1.9 дизель


Більшість автовласників відзначає якісну роботу акумуляторів. Для Skoda Fabia I випускаються батареї 2-х видів:

  • обслуговуються;
  • необслуговувані.

На якому зупинитися, вирішує автовласник, але великим попитом користуються не обслуговуються моделі.


При виборі важливо враховувати розміри пристроїв: вони не повинні бовтатися в відсіку. Для Фабія 1-го покоління (дизель, 1.9) варто купувати АКБ висотою 190 мм, довжиною 278 мм і шириною 175 мм. Звертати увагу варто і на полярність: до установки допускаються пристрої тільки зі зворотним. Пусковий струм повинен бути в рамках від 620 до 700 А, а ємність - 74-77А * год.


Незалежно від того, яка модель вам потрібна, у нас ви зможете купити акумулятор для Fabia I 1.9 дизель у нас в інтернет-магазині. Зручний каталог, розділений на категорії, гарантує, що ви без проблем зможете знайти і купити відповідну модель під власні цілі. Якщо виникнуть складності під час вибору, можете розраховувати на підтримку досвідченого менеджера-консультанта, який допоможе купити АКБ, відповідний цілям, уподобанням і фінансовим можливостям.


Де і як замовити акумулятор для Fabia I 1.9 дизель?


Надійний акумулятор від перевірених виробників з України, європейських країн, Китаю і Кореї ви можете придбати в нашому інтернет-магазині. Ми реалізуємо тільки якісну сертифіковану продукцію. На все АКБ, представлені в каталозі, діє гарантія від 1 року до 3-х років.
Гарантійний період може відрізнятися моделі батареї, країни-виробника і технічних характеристик. Для того щоб підібрати потрібний зразок, зв'яжіться з нашими менеджерами за контактним телефоном. Ми організуємо оперативну доставку замовлень. Важливим є те, що у нас ви зможете не тільки купити акумулятор для Шкода Фабіа 1, а й орендувати АКБ, або здати старий акумулятор. Безпосередньо співпрацю з виробником сприяє тому, що ціни на всі продукцію значно нижче, ніж в мережевих магазинах.


Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Fabia I 1.9 дизель:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-fabia-i-19-dizel

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.