Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Fabia II 1.6 бензин

Аккумуляторы для Fabia II 1.6 бензинSkoda Fabia II з двигуном внутрішнього згоряння (1.6, малолітражний) - зовні компактний, але комфортабельний, 5-ти дверний хетчбек. Авто чеського виробництва оснащено переднім приводом і відноситься до «В» класу. Кілька разів ТС піддавалося успішному рестайлінгу.


Незважаючи на невеликий обсяг двигуна, машина досить маневрена і «шустра». У цьому не останню роль відіграють акумулятори. Штатні батареї, як правило, німецьких торгових марок, ємні і надійні, але через кілька років заміна буде потрібно в будь-якому випадку. І тут важливо вибрати відповідну модель. Наш інтернет-магазин пропонує купити акумулятори для автомобіля Fabia II 1.6 бензин за цінами нижчими від середньоринкових, при цьому ви отримуєте в розпорядження виключно сертифіковану продукцію від виробників з Америки, Азії, Європи або України.


Вибираємо АКБ для автомобіля Fabia II 1.6 бензин


Правильний вибір акумулятора дозволить забезпечити безперебійну роботу двигуна і іншим систем автомобіля. Якісний АКБ не підведе в невідповідний момент. Тому купувати батарею необхідно, з огляду на наступні нюанси:

  • допускається тільки зворотна полярність;
  • «Європейський» тип (стандартні клеми, втоплені);
  • ємність в рамках від 60 до 63 А * год;
  • можливий пусковий струм 480-650А.

При цьому потрібно знати і розміри пристроїв для Skoda Fabia II. Максимально допустимі системою кріплення і майданчиком: довжина - від 207 до 246 мм, висота в рамках 174-190мм, а ширина 174-175мм. Крім цього, важливо і наявність спеціального бортика в нижній частині, до якого кріпиться акумулятор. Нами був розроблений унікальний інтуїтивно зрозумілий каталог, розділений на підкатегорії під кожну марку і модель авто, тому ви без проблем зможете підібрати акумулятор для Шкода Фабія 2, який ідеально підійде під штатне місце АКБ і забезпечить стабільну роботу всіх систем.

Аккумуляторы для Fabia II 1.6 бензин купить в Киеве

Переваги співпраці з інтернет-магазином «МІГЕЛЬ»


У нашому інтернет-магазині ви зможете придбати АКБ з необхідними параметрами і за доступною ціною. Нами реалізується якісна продукція відомих торгових марок (і іноземних, і українських). Кожна модель акумулятора володіє відповідними сертифікатами якості, які підтверджують високу ефективність і безпеку джерела живлення.

Обмін старого акумулятора на новий!
Доставка і заміна автомобільного акумулятора в автомобілі!
Важливо! Офіційна гарантія на акумулятори.
Важливо! Тільки свіжі дати виготовлення акумуляторів.

Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками, тому в каталозі ви не знайдете низькоякісної продукції, яка порушить роботи всієї системи. На акумулятори діє гарантія. Доставка здійснюється в будь-яку точку України, а для жителів столиці передбачена адресна доставка. У нас ви зможете орендувати акумулятор для автомобіля Fabia II 1.6 бензин, а також здати старий АКБ, отримавши знижку на новий. Для постійних клієнтів передбачена гнучка система знижок.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Fabia II 1.6 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-fabia-ii-16-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.