Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Ford Kuga 2.5 бензин

Ford Kuga 2.5 бензин - одна з найбільш популярних моделей в лінійці американського автовиробника. Кілька років тому автомобіль пережив внутрішнє і зовнішнє оновлення, тому тепер виглядає більш переконливо і підтягнуто. Має системи безпеки нового покоління. Представлений в декількох комплектацій, дилери пропонують величезний вибір додаткових опцій. Всі ці опції зможуть ефективно працювати тільки в тому випадку, якщо ви забезпечите свій транспортний засіб якісним джерелом харчування.Купити акумулятор для Ford Kuga 2.5 бензин ви можете у нас в інтернет-магазині, де для вас наданий широкий асортимент від відомих американських, європейських, вітчизняних і азіатських брендів за доступними цінами.


Як не помилитися з вибором акумулятора для Ford Kuga 2.5 бензин?


Наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент АКБ для Ford Kuga 2.5 бензин. Підбір акумулятора для машини повинен виконуватися з урахуванням наступних нюансів:

  • габарити батареї (повинно бути збіг з розмірами посадкового місця);
  • ємність, потужність стартового струму, напруга, полярність (не варто вибирати моделі АКБ, які суттєво перевищують «рідні» характеристики заводський батареї);
  • наявність гарантії від заводу-виробника.

Для Ford Kuga 2.5 бензин є можливість придбати акумулятор, характеристики якого будуть трохи відрізнятися від тих, які заявлені виробником як рекомендовані. Заборонено істотно перевищувати ці характеристики. Наприклад, значення ємності може варіюватися від 71 до 77 А * год. Саме такі акумулятори для Форд Куга 2,5 бензин ви зможете придбати у нас в магазині. Ми розробили інтуїтивно зрозумілий каталог, серед якого ви без проблем зможете підібрати ідеальне рішення. А вся справа в тому, що акумулятори для кожної марки і моделі виділені в окрему категорію.

Аккумуляторы для Ford Kuga 2.5 бензин купить в Киеве

Переваги звернення в нашу компанію


Ми давно працюємо в сфері продажу акумуляторів для Ford Kuga 2.5 бензин і для автомобілів інших марок. Нашими перевагами є:

  • тільки сертифікована і ліцензована продукція в каталозі сайту;
  • передпродажна перевірка товару;
  • вигідні умови доставки для жителів Києва та інших регіонів країни;
  • цілодобовий прийом замовлень онлайн;
  • різні способи оплати;
  • можливість самовивозу замовленої продукції з нашого магазину.

Наші консультанти завжди готові допомогти вам з вибором акумулятора. Вони дадуть відповідь на питання, що цікавлять і приймуть вашу заявку. Незалежно від обраного способу зв'язку, співпрацюючи з нами, ви отримуєте тільки сертифіковану продукцію. У нас ви зможете купити акумулятор для Ford Kuga 2.5 бензин за ціною на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах, а для постійних клієнтів і оптових покупців передбачена додаткова знижка. Ви зможете здати свій старий акумулятор, знизивши ціну на новий АКБ. Доставка товару здійснюється по всій Україні, а жителям Києва та Київської області доступна адресна доставка до дверей.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Ford Kuga 2.5 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-ford-kuga-25-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.