Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Ford Mondeo 2.0 дизель

Ford Mondeo 2.0 дизель відрізняється приємним, сучасним дизайном. До основних переваг автомобіля прийнято відносити прекрасну керованість, «спритну» автоматичну коробку передач, непогану динаміку, просторий і зручний слон, місткий багажник. Все електрообладнання та додаткові пристосування зручні, функціональні. Не дивно, що навіть у відомому шоу Top Gear ця машина отримала високі бали за багатьма параметрами.


Но если вы хотите, чтобы автомобиль вас только радовал своими эксплуатационными характеристиками, нужно купить аккумулятор для Ford Mondeo 2.0 дизель, который будет полностью соответствовать его техническим требованиям. В этом вам поможет наш интернет-магазин, где в широком ассортименте представлены АКБ от известных отечественных и зарубежных брендов.

Як вибрати акумулятор для Ford Mondeo 2.0 дизель?


Давно відомо, що АКБ для дизельних моторів повинен володіти трохи більшими значеннями пускового струму і ємності. Це пов'язано з тим, що акумулятор повинен розкручувати колінвал до високих оборотів, що дозволить досягти потрібного ступеня стиснення і подальшого займання дизельного палива. Дизельні мотори не мають зовнішніх джерел розпалювання паливної суміші. При об'ємі двигуна в 2 літри рекомендуються АКБ з наступними параметрами:

  • ємність - від 74 до 80 А * год;
  • пусковий струм - від 700 до 800 А.


Обов'язково варто враховувати рекомендації виробника автомобіля, наведені в інструкції до експлуатації. Ми розробили унікальний каталог, в якому ви без проблем зможете знайти ідеальне рішення для себе. Всі акумулятори для Ford Mondeo 2.0 дизель виділені в окрему категорію, де знаходяться тільки ті АКБ, які підходять для даної модифікації американського автомобіля.

Аккумуляторы для Ford Mondeo 2.0 дизель купить в Киеве

Чому варто звернутися до нас?


У каталозі нашого інтернет-магазину ви можете знайти широкий вибір акумуляторів для Ford Mondeo 2.0 дизель. Ми співпрацюємо з відомими закордонними та українськими виробниками, тому пропонуємо своїм клієнтам такі умови покупки товару:

  • надання гарантії якості на всю продукцію;
  • наявність сертифікатів;
  • оперативна доставка по Києву, області та всієї України;
  • прийому старих АКБ;
  • демократичні ціни на всі товари з каталогу.
Зручно! Як встановити акумулятор нашими фахівцями!
Вигідно! Обмін старого акумулятора на новий!
Чесно! Офіційна гарантія на акумулятори!
Важливо! Тільки свіжі дати виготовлення акумуляторів!

Якщо у вас є труднощі з вибором акумулятора для свого автомобіля, то зателефонуйте нам - наші консультанти дадуть відповідь на ваші питання, допоможуть з підбором, враховуючи характеристики вашого авто. Ми дорожимо своєю репутацією, тому в каталозі тільки сертифікована продукція від виробника, яка має всі необхідні документи, що підтверджують відповідність міжнародним стандартам. У нас ви не тільки зможете купити акумулятор для Ford Mondeo 2.0 дизель, але також здати свій старий АКБ або орендувати акумулятор. Для оптових покупців і постійних клієнтів передбачена гнучка система знижок. Доставку здійснюємо в будь-яку точку України.


Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Ford Mondeo 2.0 дизель:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-ford-mondeo-20-dizel

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.