Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Ford Mondeo 2.2 дизель

Аккумуляторы для Ford Mondeo 2.2 дизельFord Mondeo 2.2 дизель має чудову динамку, високою потужністю, відмінною керованістю. Власники відзначають також наявність зручного, функціонального салону, солідного оснащення у вигляді різного електрообладнання, електроніки з інтуїтивно зрозумілим управлінням. Також автомобіль має порівняно невисокий витрата в міському зі змішаному циклом.
Тільки високих експлуатаційних характеристик можна буде добитися в тому випадку, якщо купити акумулятор для Ford Mondeo 2.2 дизель, який буде забезпечити стабільне живлення всіх систем. Наш інтернет-магазин подбав про те, щоб ви змогли купити будь-які АКБ від відомих брендів на вигідних умовах, вам потрібно лише подзвонити до нас або залишити заявку на сайті.


Вибір акумулятора для Ford Mondeo 2.2 дизель


При виборі АКБ для Ford Mondeo 2.2 дизель насамперед треба зазирнути в керівництво по експлуатації автомобіля. При покупці акумулятора найбільш важливими параметрами є:

  • напруга;
  • габаритні розміри батареї;
  • значення ємності та пускового струму.

З огляду на те, що на Ford Mondeo 2.2 варто дизельний двигун, АКБ треба вибирати трохи більшої потужності, ніж для аналогічного бензинового мотора. Наприклад, відмінним рішенням стане акумулятор, який буде мати значення пускового струму від 650 А і ємність більше 70 А * год. Якщо ви сумніваєтеся в своєму виборі, то ви в будь-який момент можете проконсультуватися з питань підбору АКБ для своєї машини з нашими менеджерами. Простому вибору також сприятиме те, що ми створили зручний, інтуїтивно зрозумілий каталог з поділом акумуляторів за моделями автомобілів.


Переваги співпраці з нами


Наша компанія давно працює в сфері продажу АКБ. Ми реалізуємо фірмові, оригінальні акумулятори, які поставляються нам безпосередньо із заводів-виробників. Нашими перевагами є:

  • розумні ціни на всі товари з каталогу сайту;
  • надання гарантії на продукцію;
  • прийом старих АКБ за розумні гроші;
  • швидка доставка замовленого товару по Києву і всій Україні;
  • професійні консультації від наших менеджерів.

Для оформлення замовлення, уточнення вартості і по будь-яким іншим питанням зверніться за допомогою до наших менеджерів по телефону або через спеціальну форму зворотного зв'язку на сайті. Важливим є те, що у нас ви зможете не просто купити акумулятор для Ford Mondeo 2.2 дизель, але також здати свій старий АКБ або орендувати джерело живлення в екстрених ситуаціях. Ми працюємо безпосередньо з компаніями-виробниками, тому всі ціни на акумулятор для Ford Mondeo 2.2 дизель і інших марок автомобілів на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах. Доставка здійснюється в будь-яку точку України, але тільки для жителів Києва та Київської області доступна адресна доставка до дверей або за вказаною адресою.


Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Ford Mondeo 2.2 дизель:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-ford-mondeo-20-dizel

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.