Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Lada Largus 1.6 бензин

Аккумуляторы для Lada Largus 1.6 бензинLada Largus 1.6 бензин - автомобіль російського виробництва, який був розроблений на основі моделі Dacia Logan MCV. Машина являє собою загальний проект і результат співпраці заводу АвтоВАЗ і французької компанії Renault. Перша машина Largus 1.6 бензин зійшла з конвеєра в середині 2011 року, але у дилерів автомобіль почав продаватися тільки навесні 2012 року. Машина випускається і сьогодні.


Машина досить добре укомплектована різними технічними рішеннями, які вимагають постійної подачі електрики. Щоб гарантувати стабільну роботу транспортного засобу, необхідно купити акумулятор для автомобіля Lada Largus 1.6 бензин. У нас в інтернет-магазині ви зможете знайти широкий асортимент АКБ відомих брендів, серед яких гарантовано зможете підібрати оптимальне рішення для особистих цілей.


Який потрібен акумулятор на Largus 1.6 бензин?


Завод-виробник ставить на Largus 1.6 бензин акумулятори двох типів: ROMBAT (румунське виробництво) або ISTA (українське виробництво). Рекомендовані параметри АКБ наступні:

  • номінальна ємність - 60 А * год;
  • тип - свинцево-кислотний;
  • розмірні характеристики - 242х175х190 мм;
  • пусковий струм - 540 А;
  • полярність - зворотна.

Підбираючи відповідний акумулятор під Largus 1.6 бензин, необхідно враховувати саме ці параметри, які рекомендовані виробником. В інструкції до експлуатації також сказано, що слід встановлювати не обслуговуються АКБ. В цілому, труднощів під час вибору акумулятора не повинно виникнути, тому що все АКБ для Лада Ларгус 1,6 бензин у нас знаходяться в окремій підкатегорії, вам потрібно буде тільки підібрати оптимальне рішення - бренд, ціну і т.д.


Чому варто звернутися в наш інтернет-магазин?


Якщо ви не знаєте, де можна купити недорогий і якісний акумулятор для Largus 1.6 бензин, рекомендується звернути увагу на каталог компанії «MIGEL». У нашому асортименті представлені АКБ з різними технічними характеристиками, тому можна без зусиль підібрати батарею по потрібних параметрах і ціні. Якщо у вас виникнуть будь-які труднощі під час вибору акумулятора для Lada Largus 1.6 бензин, або не зможете самостійно оформити покупку, на допомогу завжди готовий прийти наш досвідчений менеджер-консультант.


Зателефонуйте нам для оформлення замовлення, консультації з нашим фахівцем з питань вибору акумулятора. Доставку ми виконуємо в будь-яке місто України. Вся продукція сертифікована, поставляється безпосередньо з заводів-виготовлювачів, продається з офіційною гарантією, якою можна скористатися протягом усього гарантійного терміну. Для постійних клієнтів передбачена гнучка система знижок. Ви також зможете заощадити, якщо здасте нам старий АКБ.


Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі Lada Largus 1.6 бензин:

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.