Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для LADA Priora 2171 1.6 бензин

Аккумуляторы для LADA Priora 2171 1.6 бензинАвтомобіль Priora 2171 1.6 бензин був розроблений на базі стандартної «Пріори». Машина представлена ​​в кузові «Універсал». Виробляти автомобіль серійно АвтоВАЗ почав в 2009 році. Машина - це глибоко модернізована версія моделі 2111. Вона має змінений дизайн кузова, в тому числі і задню частину з оригінальним освітлювальним обладнанням та кузовними панелями. Задні бічні вікна не оснащуються пластиковими накладками, була змінена їх форма (розширення до верху). Колісні арки в "Пріорі універсал» мають скоби для кріплення вантажу.


Незалежно від того, який у вас автомобіль, для стабільної роботи він потребує ефективної системи подачі електрики, що може гарантувати якісний акумулятор. Купити акумулятор для LADA Priora +2171 1.6 бензин ви можете у нас в інтернет-магазині, де вам за доступною ціною буде представлений широкий асортимент АКБ відомих брендів, серед яких є представники українського та світового ринку.


Як вибрати акумулятор для Priora 2171 1.6 бензин?


Багато автовласників скаржаться, що заводський акумулятор Priora 2171 1.6 бензин, виготовлений фірмою АКОМ, має недостатній стартовий струм при цілком нормальною номінальної ємності (425 А і 55 А * год, відповідно). При виборі АКБ також потрібно врахувати:

  • розмірні характеристики старої батареї;
  • полярність (необхідна пряма);
  • тип (рекомендується свинцево-кислотний).

Фахівці для «Пріори» з двигуном 1,6 рекомендують встановлювати АКБ, стартовий струм якого буде вище 500-540 А. Це дозволить без праці запускати двигун машини в зимовий період або після довгого простою. Незалежно від рівня потужності, ви зможете знайти акумулятор для LADA Priora 2 171 1.6 бензин, який забезпечить запуск двигуна і стабільну роботу інших систем обладнання, незалежно від умов експлуатації. Зручний каталог, розділений по моделям і марками автомобіля, дозволяє кожній людині підібрати ідеальне рішення, з огляду на особисті цілі і фінансові можливості.

Чому варто оАккумуляторы для LADA Priora 2171 1.6 бензин купить в Киеве

формити замовлення на АКБ у нас?


Наша компанія спеціалізується на продажу акумуляторних батарей для різних легкових автомобілів і вантажівок. Нашими перевагами є:

  • багатий вибір АКБ з різними технічними характеристиками і ціною;
  • повністю сертифікована і ліцензована продукція;
  • демократичні ціни на всі товари;
  • оперативна доставка замовлень по Києву і в регіони України;
  • консультації від наших менеджерів по телефону з будь-яких питань.

Позвоните нам или оформите заказ на сайте. Наши специалисты проконсультируют вас, уточнят окончательную цену, сроки и способы доставки в ваш город. Наша компания – официальный представитель многих зарубежных и отечественных производителей, среди которых вы гарантированно сможете подобрать оптимальное решение для себя. Более того, вся продукция на 10-15% ниже, чем в других магазинах, поэтому вы сможете купить аккумулятор по максимально доступным ценам. Дополнительную скидку вы сможете получить, сдав старый аккумулятор, при оптовых покупках или если вы являетесь официальным клиентом. Доставку осуществляем по всей территории Украины, а для жителей Киева и Киевской области доступна адресная доставка.

Ви можете здати свій б / у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі LADA Priora 2171 1.6 бензин:

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.