Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для LADA Vesta 1.6 бензин


Аккумуляторы для LADA Vesta 1.6 бензинАвтомобіль Vesta 1.6 бензин - машина російського виробництва, яка випускається компанією АвтоВАЗ з осені 2015 г. «Веста» прийшла на зміну «Пріорі» в модельній лінійці ВАЗ. Машина має сучасний зовнішній вигляд, серйозно відрізняється в деталях інтер'єру і екстер'єру від всіх інших автомобілів ВАЗ. Не забув виробник і про внутрішнє наповнення автомобіля, надавши дійсно ефективний автомобіль, який за рівнем комфорту може зрівнятися з бюджетними іномарками.Але щоб дійсно отримати максимальний комфорт під час експлуатації авто, необхідно купити акумулятор для LADA Vesta 1.6 бензин. Наш інтернет-магазин подбав про те, щоб кожен покупцеві зміг придбати АКБ від відомих брендів з мінімальними тимчасовими і фінансовими витратами.


Який акумулятор підійде для Vesta 1.6 бензин?


З урахуванням того, що зі старту продажів автомобіля Vesta 1.6 бензин пройшло коло 4-х років, заміну акумулятори звичайні автовласники здійснюють саме зараз. Тому складно знайти чіткі рекомендації з приводу того, яка саме АКБ підходить найкраще. Фахівці рекомендують орієнтуватися на наступні параметри:

  • номінальна ємність - від 55 до 60 А * год;
  • стартовий струм - від 420 до 600 А (вибирати слід залежно від регіону проживання);
  • полярність - зворотна (незважаючи на те, що на «Пріорі» була пряма);
  • габаритні розміри - 242х175х190 мм.

Модель Vesta 1.6 бензин оснащується з заводу штатним акумулятором компанії АКОМ (проводиться в Саратові). Він володіє наступними показниками: ємність - 62 А * год, стартовий струм - 600 А, полярність - зворотна. Іноді серед такого широкого асортименту звичайному обивателю стає складно зробити правильний вибір, тоді на допомогу готовий прийти наш досвідчений менеджер-консультант, який допоможе вибрати і купити акумулятор для LADA Vesta 1.6 бензин, повністю відповідний вашим цілям, уподобанням і фінансовим можливостям.


Переваги оформлення замовлення в інтернет-магазині «MIGEL»


Якщо вам потрібна професійна допомога у виборі акумулятора для LADA Vesta 1.6 бензин, то зателефонуйте нам за телефонами, вказаними на сайті. Наші фахівці вас проконсультують і порекомендують відповідну за параметрами і ціною АКБ. Перевагами співпраці з нами також є:

  • швидка доставка по всій Україні;
  • консультації від наших менеджерів з усіх питань;
  • надання гарантії якості;
  • прийом старих акумуляторів на утилізацію.

Кожна позиція, яка перебуває у нас в каталозі, має міжнародні сертифікати якості, тому що поставляється безпосередньо від виробника. Також пряме співробітництво з виробником посприяло тому, що всі ціни на акумулятори на 10-15% знижені, якщо порівнювати зі стандартними цінами. Для постійних клієнтів, оптових покупців і для тих, хто здав старий акумулятор нам, передбачена гнучка система знижок, що робить співпрацю з нами ще більш комфортним. Незважаючи на досягнуті результати, ми вдосконалюємо власний сервіс, щоб ви отримали максимальний комфорт під час співпраці з нами, купуючи акумулятор для LADA Vesta 1.6 бензин або будь-який інший марки авто.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,
що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%
на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну
добірку акумуляторів,
щоб ви cмоглі легко купити АКБ
для моделі LADA Vesta 1.6 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-lada-vesta-16-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.