Знижки для Захисників України! Ваша сміливість надихає! Разом до Перемоги!

Акумулятори для Mazda 3 2.0 бензин

Аккумуляторы для Mazda 3 2.0 бензинMazda 3 - популярний компактний автомобіль відомого японського автовиробника, який вважається одним з найбільш популярних у всій лінійці Mazda Motor Corporation. Вперше машина була випущена в серійне виробництво в 2004 році, зазнавши з тих пір значні зміни як у внутрішньому наповненні, так і в зовнішньому вигляді. Існують звичайні і спортивні модифікації машини. Незалежно від того, яку модифікацію ви вибрали для себе, наш інтернет-магазин пропонує купити акумулятори для автомобіля Mazda 3 2.0 бензин за доступними цінами, досить просто зателефонувати до нас або залишити заявку на сайті. Виключно сертифікована продукція від відомих брендів, яка залишить у вас позитивні враження.


Підбір акумулятора для Mazda 3 2.0 бензин


Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір АКБ для автомобілів Mazda 3 2.0 бензин. Ми продаємо тільки сертифіковану продукцію від відомих світових та українських виробників, тому на усі товари надається офіційна заводська гарантія. При цьому пропонуємо вам зробити вибір і купити акумулятор для Мазда 3 2,0 бензин з зручного каталогу з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Ми в окрему категорію відібрали акумулятори, призначені для вашого автомобіля, тому вам не складно буде підібрати оптимальне рішення для себе.


Для Mazda 3 2.0 бензин рекомендовані АКБ з наступними параметрами:

  • розміри - 230x170x220 мм;
  • ємність - 60-65 А * год;
  • пусковий струм - 520-600 А.

В автомобілях цієї моделі застосовується зворотний тип полярність (іншими словами, «плюс» розташовується з правого боку). Якщо вибирається акумулятор меншої висоти, ніж потрібно під посадочне місце, то потрібна установка притискного бруска-планки. Для самостійного монтажу АКБ доведеться користуватися гайковим ключем на 10.

Аккумуляторы для Mazda 3 2.0 бензин купить в Киеве

Причини оформлення замовлення в нашій компанії


Ми давно працюємо в сфері продажу акумуляторів для автомобілів різних марок, тому пропонуємо своїм клієнтам взаємовигідні умови співпраці, серед яких можна виділити:

  • швидку доставку по Києву, області та в регіони країни;
  • невисокі ціни на всі товари з каталогу;
  • можливість самовивозу з нашого магазину з Києва;
  • надання заводської гарантії;
  • консультації від наших менеджерів з усіх питань вибору.

Зателефонуйте нам, щоб оформити замовлення, уточнити ціни, залишити свою заявку на покупку. У нас ви зможете купити акумулятор для Mazda 3 2.0 бензин за ціною на 10-15% нижче, ніж в інших магазинах, чого вдалося досягти за рахунок безпосереднього співробітництва з виробником. Завжди можете розраховувати на кваліфіковану консультацію нашого фахівця. Доставляється товар в будь-яку точку України, а для жителів Києва передбачена адресна доставка, оренда акумулятора і здача старого акумулятора в рахунок вартості нового АКБ.

Ви можете здати свій б/у акумулятор в наш пункт прийому відпрацьованих АКБ,

що дозволить Вам отримати знижку від 5 до 20%

на придбання нової моделі АКБ в нашому магазині.

Ми зробили зручну

добірку акумуляторів,

щоб ви cмоглі легко купити АКБ

для моделі Mazda 3 2.0 бензин:

https://makb.com.ua/blog/obzory/akkumuliatory-dlia-mazda-3-20-benzin

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.